Primul trailer pentru „Fantastic Beasts“, noua trilogie derivată din universul „Harry Potter“ VIDEO

Primul trailer pentru „Fantastic Beasts“, noua trilogie derivată din universul „Harry Potter“ VIDEO

Actorul britanic Eddie Redmayne este protagnositul noii trilogii semnate de J. K. Rowling FOTO Warner Bros.

A fost lansat trailerul pentru prima adaptarea a seriei „Fantastic Beasts and Where to Find Them“, semnată de celebra scriitoare britanică J. K. Rowling. Continuarea francizei de succes „Harry Potter“ are în centru tot universul vrăjitorilor şi drept protagonist pe actorul Eddie Redmayne, laureat al premiilor Oscar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmul urmăreşte povestea „magizoologistului“ (termen folosit în seria „Harry Potter“ pentru a descrie persoanele care studiază creaturile mistice – n.red.) Newt Scamander, interpretat de actorul britanic Eddie Redmayne, recompensat în 2014 cu premiul Oscar la categoria Cel mai bun actor în rol principal, pentru interpretarea astrofizicianului Stephen Hawking din drama biografică „The Theory of Everythinf/ Teoria întregului“.
 
Newt Scamander, autorul cărţii omonime din care studiază Harry în timpul primului an la Hogwarts, ajunge în New York-ul anului 1926 în ceea ce ar fi trebuit să fie o vizită de scurtă durată, după o expediţie globală în care a colectat animale magice. Bineînţeles, aventura începe în momentul în care Newt îl întâlneşte pe Jacob, iar câteva dintre animalele sale fantastice dispar. Acţiunea din noua trilogie este plasată cu 70 de ani înainte de evenimentele petrecute în saga „Harry Potter“
 
 
„Fantastic Beasts“, care va fi lansat pe 18 noiembrie 2016 în cinematografe, este regizat de David Yates, care a realizat şi ultimele patru lungmetraje din seria dedicată ucenicului vrăjitor. Continuările acestui lungmetraj vor fi lansate în 2018, respectiv 2020, potrivit studiourilor Warner Bros.
 
J. K. Rowling, care a vândut peste 450 de milioane de exemplare ale celor şapte volume ale seriei „Harry Potter“, a anunţat în septembrie că a fost contactată de studiourile Warner Bros. pentru a scrie scenariile filmelor „Fantastic Beasts“, precizând că este „o idee amuzantă“.
 
Cărţile „Harry Potter“ au fost publicate între anii 1997 şi 2007 şi au fost adaptate pentru marele ecran, cu Daniel Radcliffe în rolul lui Harry, Emma Watson ca Hermione Granger şi Rupert Grint ca Ron Weasley. „Harry Potter“ este una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei, ocupând locul secund în top, cu încasări totale de 7,7 miliarde de dolari. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările