Primul teaser al filmului „No time to die“: secvenţe oficiale cu Daniel Craig în noul film „James Bond“ VIDEO

Primul teaser al filmului „No time to die“: secvenţe oficiale cu Daniel Craig în noul film „James Bond“ VIDEO

Daniel Craig îl joacă pe James Bond FOTO EPA-EFE

A apărut primul teaser pentru următorul film al seriei James Bond, „No time to die“, cu actorul Daniel Craig (51 de ani) în rol principal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Au apărut primele imagini oficiale din noul film al seriei „James Bond“, „No time to die“, care îl au în prim-plan pe Daniel Craig.

Pe pagina oficială de Twitter a seriei a fost postat un clip video de 14 secunde care anunţă  că miercuri, 4 decembrie, va apărea primul trailer al lungmetrajului. 
 
Secvenţele promit o ecranizare spectaculoasă, nelipsită de cascadoriile lui James Bond, personaj jucat de Daniel Craig.
 
„Bond s-a întors. Primul trailer pentru «No time to die» va fi lansat miercuri“, au scris administratorii contului de Twitter în dreptul filmuleţului.
 

Primul teaser al filmului „No time to die“:

Filmul este aşteptat în sălile din Marea Britanie din 3 aprilie 2020, iar din 8 aprilie în SUA, şi este ultimul în care Daniel Craig deţine rolul celebrului spion.
 

Detalii despre „No time to die“, noul film din seria James Bond

Regizat de Cary Joji Fukunaga, „No Time to Die“ a întâmpinat multe dificultăţi de-a lungul filmărilor. Danny Boyle nu a mai vrut să regizeze din cauza „neînţelegerilor creative“, Daniel Craig a fost nevoit să se opereze la gleznă în urma unui accident pe platouri. În iunie, un alt membru al echipei s-a rănit în timpul filmărilor la o scenă cu explozii. 
 
Producţia a fost filmată în Jamaica, Anglia, Italia şi Norvegia.
 
Pagina oficială de Facebook a francizei a publicat un videoclip de la filmările din Jamaica, dar şi scene din viitorul film. Daniel Craig, alias James Bond, apare cu un harpon şi într-un club de noapte. De asemenea, apare şi Jeffrey Wright („Westworld“), alias Felix Leiter, contactul lui James Bond la CIA.
 
Videoclipul îi prezintă pe Daniel Craig şi pe regizorul Cary Fukunaga în timpul discuţiilor. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: