Prima fotografie cu Ben Affleck în rolul lui Batman

Prima fotografie
cu Ben Affleck în rolul lui Batman

Ben Afflek în rolul lui Batman, alături de Batmobile FOTO Arhiva personală Zack Snyder

Prima fotografie cu Ben Afflek în rolul lui Batman a fost publicată pe contul de Twitter al regizorului american Zack Snyder, care lucrează în prezent la cea mai nouă peliculă cu supereroul american.

Ştiri pe aceeaşi temă

Regizorul şi scenaristul Zack Snyder a oferit fanilor prima fotografie din cel mai nou film care îi are ca protagonişti pe Ben Affleck şi Henry Cavill, în rolurile lui Batman şi Superman.  În fotografia alb-negru se poate observa un Ben Affleck  plin de muşchi în costumul lui Batman, alături de „Batmobile”, faimosul automobil al supereroului.


Alegerea lui Ben Affleck, în vârstă de 41 de ani, în rolul lui Batman a stârnit reacţii mixte din partea criticilor şi a pasionaţilor de benzi desenate.


Filmul va avea premiera în primăvara lui 2016, iar numele nu au fost încă dezvăluit, proiectul fiind, deocamdată, cunoscut sub titlul „Batman vs. Superman”.  În rolul Wonder Woman, alături de Ben Afflek (Batman) şi Henry Cavill (Superman), va apărea Gal Godot, actriţa din „Fast & Furious 6”

Regizorul Zack Snyder a postat prima imagine cu Ben Afflek în rolul lui Batman FOTO Arhivă personală/Twitter 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările