Prima fotografie cu Meryl Streep la filmările serialului „Big Little Lies“, făcută publică de Nicole Kidman FOTO

Prima fotografie cu Meryl Streep la filmările serialului „Big Little Lies“, făcută publică de Nicole Kidman FOTO

Meryl Streep a început filmările pentru serialul „Big Little Lies“ FOTO Getty Images

Actriţa Meryl Streep (68 de ani) a început filmările pentru sezonul al doilea al serialului „Marile minciuni nevinovate/ Big Little Lies“, în care joacă rolul soacrei personajului interpretat de Nicole Kidman (50 de ani).

Ştiri pe aceeaşi temă

Nicole Kidman a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare alături de Streep - care o joacă pe Mary Louise Wrights, mama lui Perry Wright (Alexander Skarsgard) şi soacra lui Celeste Wright - şi de Cameron şi Nicholas Crovetti, care joacă rolul gemenilor ei.
 
„Prima zi pe platourile de filmare cu Meryl şi băieţii «mei» dragi“, a scris actriţa, potrivit News.ro. 
 
Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoë Kravitz, Adam Scott, Iain Armitage, Jeffrey Nordling şi James Tupper fac parte din distribuţia celui de-al doilea sezon al serialului „Big Little Lies“.

 
HBO a anunţat în luna decembrie a anului trecut realizarea unui sezon secund al „Big Little Lies“. Kidman şi Witherspoon vor fi din nou producători executivi şi protegoniste.
 
Primul sezon a fost bazat pe romanul omonim scris de Liane Moriarty, iar cel de-al doilea, pe o poveste scrisă de aceeaşi autoare, care va fi şi producător.
 
David E. Kelley, care a scris şi produs primul sezon, va reveni în aceleaşi roluri acum. Andrea Arnold va regiza toate cele şapte episoade ale sezonului.
 
„Big Little Lies“ a avut premiera pe HBO în 2017 şi a fost recompensat cu opt premii Primetime Emmy la cea de-a 69-a ediţie a galei, care a avut loc în septembrie.

Streep, nominalizată de 21 ori la Oscar şi de trei ori câştigătoare

Meryl Streep este considerată una dintre cele mai talentate actriţe de teatru, film şi televiziune din generaţia sa. A debutat pe marile ecrane în 1977 cu un rol în filmul „Julia“ şi, după un singur an, în 1978, a câştigat premiul Emmy cu un rol jucat în miniseria TV „Holocaust“ şi a primit prima nominalizare la Oscar din cariera sa prestigioasă, graţie prestaţiei din filmul „Vânătorul de cerbi/ The Deer Hunter“.

Nominalizată de 21 ori de Academia de Film Americană, Meryl Streep are mai multe nominalizări la Oscar decât oricare actor sau actriţă din istorie. Pe lângă Oscarul pentru rol secundar în filmul „Kramer Vs. Kramer“ (1979), a primit şi Oscarul pentru rol principal în două ocazii, pentru interpretările din „Sophie's Choice/ Alegerea Sophiei“ (1982) şi „The Iron Lady/ Doamna de fier“ (2011). A impresionat şi în alte filme bine primite de public şi critici de specialitate, precum „Iubita locotenentului francez“, „Departe de Africa“, „Casa spiritelor“, „Râul ucigaş“, „Podurile din Madison County“, „Orele“, „Diavolul se îmbracă de la Prada“, „Julie şi Julia“ şi „Ţinutul din mijlocul verii“. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările