Prima fotografie cu distribuţia filmului independent dedicat lui Han Solo FOTO

Prima fotografie cu distribuţia filmului independent dedicat lui Han Solo FOTO

Alden Ehrenreich îl va interpreta pe Han Solo în tinereţe, personaj făcut celebru de Harrison Ford FOTO Arhivă

Filmările pentru Spin-off-ul dedicat personajului Han Solo au început, iar Disney a făcut publică prima imagine cu actorii din acest proiect.

Cine sunt actorii din distribuţie 

Distribuţia spin-off-ului francizei „Războiul Stelelor“ care îl are ca personaj principal pe Han Solo apare în prima fotografie oficială dedicată producţiei, actorii fiind surprinşi în cabina navei Millennium Falcon. Filmările pentru acest film independent de franciză au început luni, la studiourile Pinewood din Londra, acolo unde şi „The Force Awakens“ şi „Rogue One“ au fost filmate, notează „Huffington Post“.

Acţiunea filmului va avea loc înainte de evenimentele relatate în filmul „Războiul Stelelor: Ediţie Specială/ Star Wars: A New Hope“. Premiera filmului dedicat lui Han Solo este programată pe 25 mai 2018. Kathleen Kennedy şi Allison Shearmur vor fi producătorii proiectului cinematografic. Disney nu a oferit încă detalii despre povestea filmului.

Disney, care deţine Lucasfilm, a oferit presei prima fotografie de la filmări. Regizorii şi producătorii executivi Phil Lord şi Chris Miller, care semnează şi scenariul, pot fi văzuţi alături de Alden Ehrenreich, care îl joacă pe Han Solo tânăr, dar şi de Woody Harrelson, Phoebe Waller-Bridge, Emilia Clarke şi Donald Glover, care îl joacă pe Lando Calrissian. Chewbacca, interpretat de această dată de Joonas Suotamo în locul lui Peter Mayhew, domină poza de grup. Presa a amintit şi de Thandie Newton, care are un rol în film. 

FOTO Disney Studios 

Franciza „Star Wars“ continuă 

În decembrie 2016 a debutat „Rogue One: O poveste Star Wars“, film regizat de Gareth Edwards şi produs de studiourile Lucasfilm, care este un prequel, adică desfăşurarea evenimentelor are loc între „Episodul III: Răzbunarea Sith“ şi „Episodul IV: O nouă speranţă“.

Acţiunea urmăreşte grupul de rebeli care vrea să fure planurile de funcţionare ale staţiei Death Star, precum şi informaţii despre anumite deficienţe ale super-armei universale create de Imperiul galactic. Se remarcă Jyn Erso, personajul principal, jucată de Felicity Jones, dar şi şi tatăl ei, un savant jucat de Mads Mikkelsen. Jyn Erso este „o proscrisă care s-a luptat atât cu Rebelii, cât şi cu Imperiul, iar acum are şansa de a-şi spăla numele şi fărădelegile din trecut, conducând o misiune pentru băieţii cei buni“, afirmă producătorii filmului. Mai mult, în film apare şi Darth Vader, iar personajul negative al filmului este jucat de Ben Mendelsohn, care este asistat în acţiunile sale de maleficul Lord Întunecat al Sith-ului. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: