Prima declaraţie a regizorului Joel Souza, rănit de Alec Baldwin pe platoul de filmare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Getty Images
FOTO Getty Images

Regizorului Joel Souza, rănit de Alec Baldwin pe platoul de filmare, a avut deja o primă reacţie, exprimându-şi profundul regret pentru moartea Halynei Hutchins în acelaşi incident.

Regizorul Joel Souza spune că este „devastat de pierderea prietenei şi colegei sale” Halyna Hutchins, în prima sa declaraţie după incidentul de pe platoul de fimare al filmului Rust, în care a fost rănit cu un pistol de recuzită mânuit de actorul Alec Baldwin. Hutchins, directoare de imagine a filmului, a fost împuşcată mortal în accest incident, relatează BBC.

În timpul repetiţiilor, Baldwin a primit un pistol care ar fi trebuit să fie sigur, dar care avea muniţie reală. Când arma s-a descărcat, atât Hutchins, cât şi Souza au fost răniţi. Directoarea de imagine a murit, iar Souza a fost dus la spital, dar între timp a fost externat.

Souza le-a mulţumit celor care i-au trimis mesaje de susţinere.

„Sunt devastat de pierderea prietenei şi colegei mele, Halyna. A fost o persoană bună, vibrantă, incredibil de talentată, a luptat pentru fiecare pas şi m-a făcut mereu să fiu mai bun”, a spus Souza în declaraţia sa.

„Gândurile mele sunt alături de familia ei în acest moment foarte dificil. Sunt recunoscător pentru revărsarea de afecţiune pe care am primit-o de la comunitatea noastră cinematografică, oamenii din Santa Fe şi sutele de străini care m-au contactat ... Cu siguranţă mă vor ajuta să mă vindec”, a scris el.

Documentele prezentate de anchetatori instanţei arată că asistentul de regie Dave Halls, care i-a dat pistolul lui Alec Baldwin, nu ştia că arma conţinea muniţie reală.

Vineri, Baldwin – care era vedeta şi producătorul filmului - a spus că „cooperează pe deplin” cu poliţia.

„Nu există cuvinte să-mi exprim starea de şoc şi tristeţea privind tragicul accident care a luat viaţa Halynei Hutchins, o soţie, mamă şi colega noastră profund admirată. Cooperez pe deplin cu ancheta poliţiei privind modul în care această tragedie a avut loc şi ţin legătura cu soţul ei, oferindu-mi sprijinul pentru el şi familia lui. Inima îmi este frântă pentru soţul ei, fiul lor şi pentru cei care au cunoscut-o şi iubit-o pe Halyna”, a scris Alec Baldwin pe Twitter.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite