Premiile Oscar 2020. Va avea sau nu prezentator gala de la Los Angeles

Premiile Oscar 2020. Va avea sau nu prezentator gala de la Los Angeles

Nominalizările Oscar 2020 se vor anunţa pe 13 ianuarie FOTO Guliver/Getty Images

Gala Oscar 2020 va avea loc pe 9 februarie, la Los Angeles, şi se pare că se va urma modelul de anul trecut, când evenimentul nu a avut o gazdă oficială.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gala premiilor Oscar nu va avea nici anul acesta o gazdă, a confirmat Karey Burke, şefă a ABC Entertainment, potrivit News.ro
 
Nominalizările pentru cea de-a 92-a ediţie a galei de decernare a premiilor Oscar vor fi anunţate pe 13 ianuarie 2020. „Ne aşteptăm că vom avea un set de nominalizări foarte comercial şi multe elemente ne-au făcut să credem că vom avea din nou un show foarte distractive“, a spus Burke.
 
Anul trecut a fost prima dată în trei decenii când Oscarurile nu au avut o gazdă. Kevin Hart fusese anunţat, însă a renunţat la rol din cauza scandalului iscat privind mesaje homofobe publicate online de el în urmă cu câţiva ani.
 
Totuşi, audienţa galei din 2019 a fost mai crescută faţă de cea din 2018, ajungând la aproximativ 30 de milioane de telespectatori.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: