Premieră la Oscar: prima soţie a unui preşedinte al SUA care a avut o apariţie la gală

PREMIILE OSCAR 2013: Michelle Obama anunţă premiul pentru „Cel mai bun film”, Argo

Ediţia din acest an a Oscarurilor a marcat o premieră în istoria de 85 de ani a galei: apariţia primei doamne a Statelor Unite. Michelle Obama a fost una dintre marile surprize pregătite de organizatori şi a prezentat cel mai important premiu al serii, acordat filmului „Argo“.

Categoria Cel mai bun film a fost prezentată de actorul Jack Nicholson şi de prima doamnă a SUA deşi, în mod tradiţional, premiul cel mare al festivităţii este prezentat de o singură persoană. Michele Obama nu a fost prezentă la Dolby Theatre din Hollywood, ci a intrat în direct de la Casa Albă, prin legătură video.

Înainte de a anunţa câştigătorul categoriei Cel mai bun Film, Michele Obama a vorbit despre peliculele nominalizate în acest an. „Unele ne-au făcut să râdem, altele să suspinăm. Ne-au reamintit de faptul că putem depăşi orice obstacole dacă ne străduim“, a spus ea.

Şi pentru Ben Affleck, regizorul filmului câştigător, „Argo“, această apariţie a fost o mare surpriză. „A fost halucinant. Şi a fost o mare onoare“, a declarat Affleck în culise.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: