Pixar include pentru prima dată un personaj principal homosexual, în scurtmetrajul „Out“ VIDEO

Pixar include pentru prima dată un personaj principal homosexual, în scurtmetrajul „Out“ VIDEO

„Out“ FOTO Pixar

Scurtmetrajul „Out“, semnat Pixar şi realizat de Steven Clay Hunter, care a lucrat la filmele de animaţie „Hercule“ şi „Toy Story 4“, aduce în prim-plan un personaj homosexual. O premieră pentru studio.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmul „Out“, disponibil pe platforma Disney +, închide noul program SparkShorts destinat noilor forme de animaţie.

„Out“ spune povestea lui Greg care se mută împreună cu partenerul lui, Manuel. Singura problemă este că băiatul nu le-a spus părinţilor despre homosexualitatea sa. O situaţie delicată de disimulat având în vedere că aceştia îl vor ajuta să se mute.

Este vorba despre primul film al studiourilor Pixar şi Disney care are un personaj principal gay. În precedentele producţii, „En Avant“ menţiona discret un astfel de personaj, în timp ce în ultimul „Star Wars“ a fost filmată timid o scenă cu un sărut homosexual, scrie news.ro.  

Programul SparksShorts a fost lansat în aprilie pe platforma Disney+. „Out“ este de altfel cea mia recentă producţie a acestei selecţii în care au fost filmele „Chatbulle“ (nominalizat la Oscar 2020), „L'envol“, „Purl“, „Renée“, „Wind“ şi „Smash and Grab“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: