Oscar 2021 - Spaţii din Londra şi alte oraşe, dedicate nominalizaţilor şi invitaţilor care nu vor putea călători din cauza restricţiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Oscars.org
Foto Oscars.org

Producătorii galei Oscar de anul acesta au anunţat că spaţii din Londra şi alte oraşe vor fi dedicate nominalizaţilor şi invitaţilor care nu vor putea călători la Los Angeles din cauza restricţiilor impuse în contextul pandemiei.

Cineastul Steven Soderbergh, unul dintre producătorii galei Oscar de anul acesta, a spus marţi, la o întâlnire cu reprezentanţii nominalizaţilor şi ai studiourilor, că logistica organizării ceremoniei este „paralizantă”.

„Londra este 100% confirmată. Suntem în negocieri cu alte spaţii. Nu vi le putem spune încă. Nu mai există bilete... Este vorba despre nominalizaţi plus unu”, a spus producătoarea Stacey Sher, citează Variety.

Soderbergh şi Sher s-au scuzat pentru confuziile create şi au reiterat că producătorii încă lucrează la conceptul galei, programată pentru 25 aprilie.

„Ne scuzăm pentru frustrarea pe care tăcerea noastră a cauzat-o. Nu a fost pentru că nu ne pasă, pentru că nu ascultăm sau pentru că am fost prinşi cu garda jos de complexităţile acestui show”, a spus Soderbergh. „În fiecare zi de la anunţarea nominalizărilor, am avut o dezbatere internă dacă să emitem informaţii despre ce facem”.

Jesse Collins, al treilea producător al galei, a declarat: „Avem ocazia să facem ceva special într-un mod sigur şi să livrăm asta, să arătăm că acest show este cu adevărat apogeul şi că vom face ceva diferit de oricine altcineva”.

Întâlnirea, care a fost de două ori amânată, a avut loc prin Zoom. Soderbergh a fost nevoit să o părăsească, pentru că se află într-un proces de filmare, iar Sher şi Collins i-au urmat. Întrebările publiciştilor au fost preluate de reprezentanţi ai Academiei americane de film şi de coordonatorul pe probleme sanitare, dr. Erin Bromage.

Interpretarea pieselor nominalizate pentru „cel mai bun cântec original” va avea loc pe scena din Los Angeles, posibil la Dolby Theatre, au mai spus producătorii. Nu a fost precizat dacă celor care vor fi prezenţi fizic la ceremonie le va fi cerut să poarte măşti.

Carantina pentru cei care vor ajunge la Los Angeles pentru show va avea la bază mai mulţi factori, inclusiv locul de plecare şi vaccinarea.

Toţi vor fi testaţi la sosirea în oraş, folosind un kit oferit de Academie şi testul va fi procesat la un laborator care va fi stabilit la hotelul JW Marriott din centrul Los Angeles. Un alt test Covid-19 va fi făcut la hotel în weekendul Oscarurilor.

Publiciştii studiourilor şi agenţii personali nu vor putea participa la gală. Fiecare nominalizat şi invitatul său vor trebui să ajungă împreună, în aceeaşi maşină. La faţa locului vor fi puşi la dispoziţie stilişti pentru retuşuri.

Doar 20 de entităţi media, care sunt licenţiate să transmită gala, se vor afla pe covorul roşu, iar patru fotografi vor fi acreditaţi.

Un eveniment pentru nominalizaţi este aşteptat să aibă loc pe 24 aprilie.

Producătorii le-au transmis nominalizaţilor, pe 18 martie, că cei care nu vor putea participa fizic la ceremonie nu vor avea ca opţiune platforma Zoom, decizie criticată de nominalizaţii din alte ţări şi cei care filmează în străinătate.

Nominalizaţilor şi prezentatorilor le-a fost spus că pot invita o singură persoană la ceremonia care va avea loc în aer liber la Union Station din centrul Los Angeles.

Gala premiilor Oscar era programată să aibă loc pe 28 februarie, însă a fost amânată din cauza evoluţiei pandemiei.

Filme



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite