Noul rol al actriţei Kristen Stewart, din filmul „Camp X-Ray“, era destinat unui bărbat

Noul rol al actriţei Kristen Stewart, din filmul „Camp X-Ray“, era destinat unui bărbat

Filmul „Camp X-Ray“ se concentrează în mare măsură pe dezvoltarea relaţiilor de prietenie dintre un nou paznic angajat la Guantanamo Bay (Kristen Stewart) şi un deţinut (Payman Maadi) FOTO Reuters

Noul rol al celebrei Kristen Stewart, din filmul „Camp X-Ray“, un paznic nou angajat la închisoarea de maximă detenţie Guantanamo Bay, era destinat, iniţial, unui bărbat. Cu toate acestea, Stewart a impresionat cu interpretarea sa, odată cu premierea peliculei de la Festivalul de Film Sundance, scrie „Huffington Post“.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timpul sesiunii de întrebări şi răspunsuri de la premiera filmului, scenaristul şi regizorul Peter Satter, care a mai dezvoltat scenarii pentru filme precum „Walk the Line“ sau „Star Trek“, a dezvăluit că a rescris povestea filmului şi a transformat un personaj masculin într-unul feminin după ce soţia sa a rămas însărcinată. Astfel, rolurile de gen l-au inpirat să scrie povestea unei femei care se maturizează în spaţiul ostil al închisorii Guantanamo Bay.

Se pare că alegerea lui Satter a fost una de bun augur, căci imediat după premierea de vineri, din Statele Unite ale Americii, a filmului, Stewart şi-a atras foarte multe aprecieri pentru interpretarea sa despre care organizatorii festivalului au spus că s-a delimitat clar de rolurile din „Snow White and the Huntsman/Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător“ şi din seria „Twilight/Amurg“.

„A fost, poate, cea mai bună alegere din cariera sa“, a declarat imediat după încheierea filmului Mike Ryan, de la „Huffington Post“. „Probabil, aceasta a fost cea mai bună interpretare a sa de pe marele ecran“, a completat şi David Rooney, de la „The Hollywood Reporter“.

Kristen Steward, în timpul sesiunii de întrebări-răspunsuri FOTO Reuters

Filmul „Camp X-Ray“ se concentrează în mare măsură pe dezvoltarea relaţiilor de prietenie dintre un nou paznic angajat la Guantanamo Bay (Kristen Stewart) şi un deţinut (Payman Maadi, cunoscut pentru rolul din filmul „About Elly/Despre Elly“). În timpul aceleiaşi sesiuni de întrebări şi răspunsuri în compania jurnaliştilor, Kristen Stewart a mai spus că pentru a realiza acest film, echipa de producţie a vizionat mai multe documentare despre Guantanamo Bay şi a petrecut o perioadă în compania unui puşcaş marin american.

Pe numele complet Kristen Jaymes Stewart, actriţa de origine americană a devenit cunoscută pentru rolul din filmul bazat pe best-sellerul scriitoarei Stephenie Meyer, „Amurg“, unde o interpretează pe Bella Swan. Kristen joacă împreună cu Robert Pattison, care îi dă viaţă lui Edward Cullen, un vampir ce se îndrăgosteşte de Bella. Cei doi au avut o relaţie şi în afara platourilor de filmare. Interpretarea din seria „Amurg“ i-a adus actritei câteva premii notabile, printre care premiul MTV pentru Cea mai bună actriţă, premiul pentru Cel mai bun sărut (împreună cu Robert Pattison), dar şi o nominalizare la premiile BAFTA pentru Cea mai bună vedetă cu o carieră în ascensiune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările