VIDEO Noul film cu James Bond se va numi „Devil May Care“

VIDEO Noul film cu James Bond se va numi „Devil
May Care“

Actorul Daniel Craig va intra pentru a patra oară în pielea Agentului 007

Cel de-al 24-lea film din seria James Bond se va numi „Devil May Care“ şi va fi realizat pe baza romanului omonim. Volumul va marca împlinirea a 100 de ani de la naşterea scriitorului Ian Fleming, autorul romanelor cu Agentul 007.

Actorul Daniel Craig va interpreta pentru a patra oară rolul superspionului britanic. Noua peliculă va fi regizată de Sam Mendes, care a realizat şi precedentul film din serie, „007: Coordonata Skyfall“, lansat pe marile ecrane în toamna anului 2012.

Noul film va avea acelaşi titlu cu romanul lansat de Sebastian Faulks în 2008, scris pentru a marca împlinirea unui secol de la naşterea creatorului personajului James Bond, romancierul Ian Fleming, potrivit Mediafax. În noua peliculă, adversarul Agentului 007 este maleficul chimist Julius Gorner, care doreşte să distrugă Marea Britanie.

După ce „007: Coordonata Skyfall“ a obţinut încasări de peste un miliard de dolari pe plan mondial – şi a devenit astfel cel mai profitabil film din seria James Bond şi pelicula cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei britanice - fanii acestei francize şi-au dorit foarte mult ca parteneriatul profesional dintre Sam Mendes şi Daniel Craig să continue şi să se concretizeze cu un nou lungmetraj din această franciză.

Implicarea regizorului britanic în producţia celui de-al 24-lea film din franciza James Bond a fost multă vreme pusă sub semnul întrebării, din cauza numeroaselor proiecte de teatru pe care cineastul le are pe agenda sa de lucru, însă Sam Mendes a acceptat în cele din urmă această ofertă. „Sunt foarte bucuros şi mulţumit de faptul că, oferindu-mi timpul de care am nevoie pentru a-mi onora angajamentele din teatru, producătorii au făcut posibil ca eu să regizez al 24-lea film «James Bond»“, a declarat Sam Mendes.
Al 24-lea film din franciza cinematografică James Bond va fi lansat pe 23 octombrie 2015.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: