Nominalizatul la Oscar Harvey Keitel şi Liam McIntyre din „Spartacus“ filmează în România o dramă romantică

Nominalizatul la Oscar Harvey Keitel şi Liam McIntyre din „Spartacus“ filmează în România o dramă romantică

Harvey Keitel şi Liam McIntyre fac parte din distribuţia filmului „See you soon“

Actorul american Harvey Keitel, nominalizat la Oscar, şi actorul australian Liam McIntyre, cunoscut pentru rolul din serialul „Spartacus“, vin în România pentru filmările dramei romantice „See you soon“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liam McIntyre („Spartacus: War of the Damned“, „Spartacus: Vengeance“, Hercules“, „Gears of War 4“, „Pulse“) şi Harvey Keitel (Reservoir’s Dogs, Taxi Driver, Dusk Till Dawn, „Pulp Fiction“ – nominalizat la Oscar şi la Globurile de Aur pentru rolul secundar din filmul Bugsy în 1991 ), fac parte din distribuţia filmului de dragoste „See You Soon“, care se toarnă în prezent în Grecia, România şi Rusia.
 
Se întâmplă chiar ca Harvey Keitel (78 de ani) să aibă origini româneşti. Mama sa, o evreică pe nume Miriam, s-a născut la Leordina, judeţul Maramureş emigrând mai apoi în Statele Unite. În 2007 şi 2008, a participat la mai multe evenimente organizate în New York, pentru strângere de fonduri pentru familiile sărace din România. 
 
Lungmetrajul reprezintă debutul regizoral al lui David Mahmoudieh, alături de actriţa Jenia Tanaeva, aflată la primul rol principal într-un lungmetraj. Tanaeva este cea care semnează şi scenariul împreună cu Mike Cestari. Drama romantică este produsă de Tanaeva (See You Soon Project LLC) şi Monella Kaplan (eMotion Entertainment). 
 
Jenia Tanaeva, protagonista filmului „See you soon“
 
„Am vrut să fac o poveste plină de tandreţe şi emoţie despre oameni şi puterea dragostei. Sper ca filmul să inspire bărbaţi şi femei din lumea întreagă şă-şi urmeze visele, să creadă în ei şi să aibă suficient curaj pentru a face acel prim pas“, a declarat Jenia Tanaeva, protagonista şi scenarista filmului.
 
Gabi Ilioiu şi Iuliana Tarnoveţchi sunt producătorii pentru Europa. Alexander Mikhalskiy este producător executiv. În Europa serviciile de producţie au fost asigurate de Alien Film.
 
„See you soon“ este un film romantic contemporan, care are în centru povestea lui Ryan, un fotbalist American  care, în timpul perioadei de recuperare în urma unui accident ce îi pune cariera în pericol, o cunoaşte pe Lana, o mama singură, şi între cei doi se naşte o frumoasă poveste de dragoste. În film îi putem vedea şi pe Poppy Drayton („Downton Abbey“, „The Little Mermaid“), Oleg Taktarov („Predators“, „15 Minutes) şi legendarul fotbalist spaniol Carles Puyol. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările