Netflix redifuzează serialul ucrainean cu preşedintele Volodimir Zelenski în rol principal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
serialul ucrainean Servant of the People în care preşedintele Ucrainei

Serialul „Servant of the People”/„Slujitorul poporului”, care a fost difuzat pe Netflix în perioada 2017-2021 revine pe platforma de streaming în Statele Unite. Serialul este disponibil şi în România, doar în limba rusă şi cu subtitrare în engleză, şi este vizibil doar abonaţilor care au setată platforma Netflix pe limba engleză.

Din 16 martie 2022, serialul poate fi văzut pe Netflix în SUA. „Servant of the People”/„Slujitorul poporului” este creaţia lui Volodimir Zelenski. 

Preşedintele ucrainean joacă rolul lui Vasyl Petrovych Holoborodko, profesor care predă istoria la liceu. Vasyl, în vârstă de 30 de ani, este ales preşedintele Ucrainei după ce un videoclip a devenit viral. Acesta a fost filmat de către unul din elevii săi în timp ce blamează corupţia guvernamentală. 

În anul 2017, Zelenski a fondat partidul „Servant of the People”/„Slujitorul poporului”, identic cu numele serialului. În data de 20 mai a anului 2019, Zelenski a devenit preşedintele Ucrainei. 

Serialul lui Zelenski se poate urmări şi în România 

PRO TV a cumpărat serialul ucrainean produs de Zelenski, serialul se poate vedea pe platforma VOYO. Anunţul a fost făcut de Eccho Rights, compania de distribuţie,  care a vândut licenţa serialului mai multor radiodifuzori. 

„De mulţi ani, Eccho Rights s-a bucurat de relaţii minunate şi fructuoase cu parteneri din Ucraina şi suntem devastaţi de ceea ce s-a întâmplat în ultima săptămână. Gândurile noastre se îndreaptă către prietenii noştri apropiaţi din Kiev.

În calitate de distribuitori internaţionali ai serialului «Servant of the People», creat de preşedintele Zelenski şi care îl are în rol principal, poziţia Eccho Rights este că cel mai bun sprijin pe care industria globală de televiziune îl poate oferi Ucrainei astăzi este să împărtăşească această poveste.

Serialul este o comedie, dar şi un document important de unde provine Zelenski. Preşedintele său fictiv este un om normal, care îşi dezvoltă rolul de lider eroic şi adorat. În timp ce scenariul lumii reale cu care se confruntă Zelenski şi poporul ucrainean este mult mai sumbru şi îngrozitor decât comedia serialului. Există paralele evidente cu situaţia din lumea reală, iar «Servant of the People» este o piesă fascinantă, importantă şi istorică a televiziunii. O serie de radiodifuzori majori au convenit deja asupra licenţelor serialului în ultima săptămână, inclusiv Channel 4 în Marea Britanie, MBC în Orientul Mijlociu, ANT 1 în Grecia şi PRO TV în România. Trei sezoane ale serialului, precum şi un lungmetraj sunt toate disponibile pentru licenţă de la Eccho Rights.

Trei sezoane ale serialului, precum şi un lungmetraj sunt toate disponibile pentru licenţă de la Eccho Rights.

În cele din urmă, Eccho Rights a eliminat toate serialele deţinute şi produse de Rusia din catalogul nostru. În solidaritate cu Ucraina, trebuie să luăm toate măsurile punitive disponibile în lupta împotriva Rusiei”, scrie compania de distribuţie pe Instagram.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Eccho Rights (@ecchorights)
Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite