„Nea Mărin Miliardar“, peripeţii din culise. Cum era adus Sergiu Nicolaescu pe targă la filmări FOTO

„Nea Mărin Miliardar“, peripeţii din culise. Cum era adus Sergiu Nicolaescu pe targă la filmări FOTO

Amza Pella şi Sergiu Nicolescu, la filmări FOTO Studiourile Buftea/Facebook

„Nea Mărin Miliardar” este cea mai de succes peliculă românească din toate timpurile, cu încasări-record în cinematografe. Producţia nu a fost lipsită de peripeţii, iar Sergiu Nicolescu a avut o perioadă în care a fost adus pe targă la filmări.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Filmul are în distribuţie monştri sacri ai cinematografiei româneşti, din păcate, toţi dispăruţi: Amza Pellea, Draga Olteanu-Matei Sebastian Papaiani, Jean Constantin, Stela Popescu, Ştefan Mihăilescu-Brăila, Ştefan Bănică, Colea Răutu şi Puiu Călinescu. 

Filmările au început îniulie 1978, la Bucureşti, au continuat pe litoralul Mării Negre, în special la Olimp, apoi la Snagov şi la Otopeni. Comedia "Nea Marin Miliardar" s-a filmat in 32 de zile. Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost adus cu targa la filmări, fiindcă avea o criză de sciatică.

Citeşte aici ce spunea Sergiu Nicolaescu despre peripeţiile de la filmări şi vezi o galerie foto uimitoare, cu imagini de la filmări şi cu regizorul aflat pe targă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările