Natalie Dormer, din „Urzeala tronurilor“, despre scenele nud de la începutul carierei: „Nu le regret. Eram şomeră“ VIDEO

Natalie Dormer, din „Urzeala tronurilor“, despre scenele nud de la începutul carierei: „Nu le regret. Eram şomeră“ VIDEO

Natalie Dormer o interpretează pe Margery Tyrell în serialul „Urzeala tronurilor“

Actriţa Natalie Dormer (33 de ani), cunoscută mai ales pentru interpretarea reginei Margery Tyrell din serialul „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“, a dezvăluit că nu regretă scenele nud care i-au marcat cariera, precizând că a acceptat acest compromis întrucât era şomeră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înainte de a fi distribuită în „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“, Natalie Dormer a jucat într-un alt serial de succes, renumit pentru scenele de nuditate, „Dinastia Tudorilor/ The Tudors“. Ulterior, actriţa a fost distribuită în franciza „Jocurile foamei/ The Hunger Games“ şi a primit rolul principal în thrillerul psihologic „The Forest“.
 
Într-un interviu acordat publicaţiei „Evening Standard“, artista a mărturisit că nu regretă scenele nud din debutul carierei sale cinematografice, fiind de părere că au dat rezultate.
 
„Înseamnă că a meritat. Îmi pot plăti facturile făcând ceea ce îmi place, dar, bineînţeles, ambiţiile se schimbă odată cu timpul. Am făcut teatru şi televiziune, aşa că următorul lucru pe care mi l-am dorit a fost să demonstrez că pot face şi film. Când mi-am început cariera, am fost recunoscătoare că am primit un rol. Oamenii îmi spuneau: «The Tudors este hipersexualizat, de ce ai luat o asemenea decizie?» Ei bine, am luat această decizie pentru că eram şomeră. Nu ştiam cum o să fie, nu am primit toate scenariile. Primisem o slujbă, pentru numele lui Dumnezeu“, a explicat Dormer. 
 
Dormer, care este logodită cu regizorul Anthony Byrne, a învăţat cum „să navigheze“ în industria cinematografică, dar a şi realizat că sexul este o parte esenţială în această meserie: „«Urzeala tronurilor» este plin de scene de nuditate. Sexul face parte din viaţă, prin urmare face parte din artă. Dacă reprezinţi viaţa reală, atunci reprezinţi şi sexul.“
 
De asemenea, aceasta consideră că personajele feminine puternice aduse în prim-plan de seria „Jocurile foamei“, a cărei protagonistă este Jennifer Lawrence, au schimbat industria.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările