Maşinile distruse în cel mai nou film cu James Bond, pagube de peste 30 de milioane de dolari

Maşinile
distruse în cel mai nou film cu James Bond, pagube de peste 30 de milioane de
dolari

Un bolid folosit în filmul „Spectre” este distrus FOTO Huffington Post/ Pinterest

Pentru filmările filmului „Spectre“, cea mai nouă producţie din seria „James Bond“, au fost distruse maşini în valoare de aproximativ 36 de milioane de dolari, potrivit declaraţiilor făcute de cascadorul Gary Powell într-un interviu acordat publicaţiei britanice „Daily Mail“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai mult, şapte dintre cele zece automobilele marca Aston Marton DB10, create special pentru filmul „Spectre“, au fost distruse complet în timpul filmărilor.

„Am stabilit un record al celor mai multe maşini distruse“, a spus Gary Powell. „În Roma, am distrus maşini în valoare de câteva milioane de lire sterline. Am filmat o noapte întreagă pentru patru secunde de film“, a completat cascadorul.

Cel de-al 24-lea film din franciza „James Bond“, intitulat „Spectre“, reia povestea agentului 007 - interpretat de această dată de actorul Daniel Craig -, care, din cauza unui mesaj enigmatic din trecutul său, se trezeşte într-o investigaţie ce-i dezvăluie acţiunile unei organizaţii sinistre. În timp ce M (Ralph Fiennes) se confruntă cu adversarii politici hotărâţi să pună capăt serviciilor secrete, James Bond se vede nevoit să dea la o parte vălul de mister ce acoperă teribilul secret din spatele Spectre.

Numele „Spectre“ face referire la organizaţia teroristă fictivă din seria de romane „James Bond“. Numele a apărut pentru prima oară pe marile ecrane în pelicula din 1962, „Dr. No“. Organizaţia era condusă deprincipalul duşman al lui Bond, Ernst Stavro Blofeld.

O maşină este distrusă la filmările celei mai noi producţii cu James Bond FOTO huffingtonpost.com/Pinterest

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările