„Lupul de pe Wall Street“ are o „blană“ mai lungă în versiunea de DVD, dar aceleaşi năravuri

„Lupul de pe Wall Street“ are o „blană“ mai lungă în versiunea de DVD, dar
aceleaşi năravuri

Leonardo DiCaprio, protagonistul peliculei, este nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun actor în rol principal FOTO outnow.ch

Unul dintre cele mai controversate filme aflate în cursa pentru Oscar 2014, „Lupul de pe Wall Street/The Wolf of Wall Street“, peliculă care a şocat o bună parte a publicului prin scenele cu conotaţie sexuală şi secvenţele ce implicau consum de droguri, va avea o variantă mai lungă cu o oră pe DVD. Dacă în versiunea de cinema cuvântul „fuck“ a fost rostit de 506 ori, pregătiţi-vă să-l auziţi şi mai mult pe DVD.

Ştiri pe aceeaşi temă

Versiunea de pe DVD a peliculei „Lupul de pe Wall Street/The Wolf of Wall Street“ va fi mai lungă cu o oră, va conţine şi mai multe cuvinte obscene şi va avea şi mai multe scene explicite de sex. Iar Leonardo Di Caprio, în rolul brokerului Jordan Belfort, va şi încă şi mai „ticălos“. DVD-ul va fi lansat în această primăvară.

Totuşi, producătorii Joey McFarland şi Riza Aziz au declarat că scenele cele mai dure din film au fost incluse în versiunea care rulează deja în cinematografe. „Cred că unele scene de sex sunt puţin mai lungi pe DVD, nu e însă nimic extrem“, a dclarat Riza Aziz

Cuvântul „fuck“ a fost folosit de 506 ori în filmul difuzat pe marile ecrane. Însă, după cum notează criticii, totul în pelicula lui Scorsese este despre exces, de la orgii într-un avion, până la consumul de droguri şi petreceri. Totuşi, filmul păstrează o „decenţă“ faţă de carte, unde acest cuvânt apare de 737 de ori.

„Ca să fiu sincer, filmul nu e foarte diferit, în varianta lungă. Dar cred că veţi avea o surpriză plăcută“, a adăugat McFarland. Acesta a recunoscut că numărul exagerat de înjurături a creat multă publicitate în jurul peliculei regizate de Matin Scorsese şi că o eventuală „cosmetizare“ ar fi diminuat succesul filmului. „Am vrut doar să-l portretizăm pe Jordan Belfort aşa cum era el de fapt“, a încheiat Joey McFarland.

Până în prezent, filmul a adunat 200 de milioane de dolari din încasări, ceea ce e un adevărat succes pentru o peliculă interzisă persoanelor sub 18 ani.


 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările