Leonardo DiCaprio a refuzat rolul lui Steve Jobs şi plănuieşte să ia o pauză de la actorie

Leonardo DiCaprio a refuzat rolul lui Steve Jobs şi plănuieşte să ia o pauză de la actorie

Actorul Leonrado DiCaprio (stânga) a refuzat rolul fostului CEO de la Apple, Steve Jobs FOTO Getty Images/ Facebook

Leonardo DiCaprio a refuzat rolul lui Steve Jobs din biografia ecranizată a fostului CEO de la Apple. Surse din presa internaţională susţin că după încheierea filmărilor pentru lungmetrajul „The Revenant“, care au început în această săptămână, actorul american plănuieşte să ia o pauză lungă de la actorie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit „The Hollywood Reporter“, starul american a refuzat să joace rolul fostului co-fondator al companiei Apple, Steve Jobs, din filmul regizorului Danny Boyle.

La începutul acestei săptămâni, Leonardo DiCaprio a început filmările pentru lungemetrajul „The Revenant“, în regia lui Alejandro Gonzales. Potrivit mai multor publicaţii internaţionale, după închierea acestui proiect cinematografic, actorul, în vârstă de 39, plănuieşte să ia pauză de la actorie pe termen nedeterminat.

Ecranizarea vieţii lui Steve Job are la bază best-sellerul biografic despre fostul co-fondator Apple, semnat de Walter Isaacson. Filmul, al cărui titlu nu a fost încă ales, va fi produs de Scott Rudin, după un scenariu de Aaron Sorkin („Reţeaua de socializare/ The Social Network“). Din producţia lungmetrajul, regizat de Danny Boyle, mai fac parte Guymon Casady („Eroi de sacrificiu“ şi „Urzeala Tronurilor“) şi Mark Gordon („Anatomia lui Grey“).

După refuzul lui Leonardo DiCaprio de a juca rolul lui Steve Jobs, producătorii au pornit în căutarea unui nou protagonist. Potrivit „The Hollywood Reporter“ printre numele incluse pe lista de aşteptare figurează Christian Bale, Matt Damon, Ben Affleck şi Bradley Cooper.

Steve Job a murit în 2011 după o luptă lungă cu cancerul. Co-fondatorul companiei americane Apple avea 56 de ani. De-a lungul vieţii, Steve Jobs i-a acordat scriitorului Walter Isaacson, autorul biografiei sale, 40 de interviuri. Mai mult, Isaacson a avut privilegiul de a vorbi cu familia şi apropiaţii acestuia în privat, scrie „Daily Mail“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările