Kevin James, rotofeiul de serviciu

Mai în vârstă cu un an decât Adam Sandler, Kevin James (foto) este cunoscut prin silueta sa rotofeie, ceea ce l-a făcut să se profileze pe roluri de grăsani simpatici. A debutat (ca şi

Mai în vârstă cu un an decât Adam Sandler, Kevin James (foto) este cunoscut prin silueta sa rotofeie, ceea ce l-a făcut să se profileze pe roluri de grăsani simpatici. A debutat (ca şi Jerry Seinfeld) ca stand-up comedian, gen în care şi-a creat o anumită popularitate, întărită prin apariţiile sale în calitate de invitat în numeroase talk-show-uri.

De aici a fost un pas până la serialul de tip sitcom "The King of Queens" (Regele din Queens), mult gustat de telespectatorii de peste Ocean. Debutul în film şi l-a făcut în "50 First Dates" (Primele 50 de întâlniri), al cărui protagonist era Adam Sandler (alături de Drew Barrymore). Marea lovitură avea însă să o dea cu "Hitch" (Hitch, consilier în amor), comedie unde apărea alături de Will Smith şi care a avut numai în SUA încasări de 180 milioane de dolari. Este un fanatic al artelor marţiale, fiind chiar "omul de colţ" al unui legendar practicant al acestui gen de lupte, Bas Ruten.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările