VIDEO Kevin Costner a mulţumit României în discursul său la Globurile de Aur 2013

VIDEO Kevin Costner a mulţumit României în discursul său la Globurile de Aur 2013

Kevin Costner a filmat în România pentru serialul TV miniseria „Hatfields and McCoys“ în 2011 FOTO Reuters

Kevin Costner, care a câştigat Globul de Aur pentru „Cel mai bun actor în rol principal într-o miniserie/film de televiziune“, a mulţumit României în discursul său pe care l-a ţinut pe scenă.

Starul american a primit acest premiu pentru rolul din miniseria „Hatfields and McCoys“, filmată în România. „A fost o călătorie minunată. Le mulţumesc tuturor oamenilor din faţa camerei şi din spatele ei, oamenilor din România“, a declarat actorul, potrivit Mediafax.

Kevin Costner (57 de ani) a filmat în România pentru serialul TV miniseria „Hatfields and McCoys“ în 2011. Actorul american a a vut o experienţă plăcută în România şi a vorbit în repetate rânduri despre acest lucru.

„V-aţi luat ţara înapoi acum 20 de ani şi e nevoie de mult curaj pentru asta. Şi erau o mulţime de motive pentru care oamenii credeau că nu va fi posibil. Şi v-aţi dovedit vouă, dar şi lumii întregi că vă doriţi independenţa. Sunteţi o ţară puternică şi veţi fi şi mai puternici“, a declarat actorul când s-a aflat în România.

Filmările pentru miniseria „Hatfields and McCoys“ au avut loc în  Dragoslavele, o comună aflată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel, şi la Râşnov. Acţiunea este plasată în America de după Războiul dintre Nord şi Sud (1861-1865). Intriga constă în conflictul dintre două familii, Hatfield şi McCoy, conduse de Kevin Costner, respectiv Bill Paxton.

Prins cu filmările, starul nu a reuşit să viziteze multe locuri, dar s-a arătat încântat de ceea ce a văzut în timpul şederii sale în România. „Am reuşit să văd Braşovul şi mi-au plăcut munţii. Am vazut oamenii cu căruţe cărând lemne. Am simţit mândrie când am văzut tinerii muncind“, a mărturisit el.

La finalul perioadei petrecute în România, după aproximativ două luni de filmări, Kevin Coster a dorit să-şi ia la revedere într-un mod inedit şi să le mulţumească tuturor celor cu care a colaborat. Astfel, actorul şi trupa sa, Modern West, au susţinut un concert în clubul bucureştean Tribute, care s-a dovedit a fi neîncăpător pentru cei 700 de oameni veniţi să-l vadă pe Costner.

La sfârşitul show-ului, starul a primit un buchet uriaş de flori, în timp ce mulţumea echipei de filmare, prietenilor, trupei sale şi tuturor celor care i-au fost alături în această perioadă petrecută în România. Spre amuzamentul tuturor, el a declarat: „Trebuie să-mi întrerup discursul pentru că văd un buchet uriaş de flori care se îndreaptă către scenă. Dacă am învăţat ceva în ultimele săptămâni, este că pe români nu-i poţi opri să facă ceea ce vor“.

Celebrităţile Hollywoodului s-au adunat noaptea trecută la Beverly Hilton, hotelul din Los Angeles unde a avut loc gala Globurilor de Aur. Gazdele au fost actriţele Tina Fey şi Amy Poehler, prietene de peste 20 de ani şi două dintre cele mai apreciate actriţe de comedie ale momentului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: