„Jurassic World“, pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv. Ce filme urmează în top

„Jurassic World“, pe primul loc în
box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv. Ce filme
urmează în top

„Jurassic Wold“ continuă să aibă o evoluţie fulminantă, ajungând la încasări de 1,08 miliarde de dolari FOTO cinemagia.ro

Filmul „Jurassic World“ se menţine pe primul loc în box-office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv, cu încasări de 54,2 milioade de dolari, de vineri până duminică. Locul al doilea i-a revenit animaţiei „Întors pe dos/ Inside Out, cu încasări de 52,1 milioane de dolari, în timp ce comedia „Ted 2“ a avut un debut destul de slab, clasându-se pe cea de-a treia poziţie, cu încasări de 33 de milioane de dolari.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a depăşit  pragul încasărilor de 500 de milioane de dolari în primul weekend de proiecţii şi a devenit filmul care a obţinut încasări de peste 1 miliard de dolari în cel mai scurt timp – 13 zile-, „Jurassic Wold“ continuă să aibă o evoluţie fulminantă, ajungând la încasări de 1,08 miliarde de dolari, potrivit Mediafax.  Pelicula regizorului Colin Trevorrow, cu actorii Chris Pratt şi Bryce Dallas Howard, se menţine pe primul loc, în box-office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv.

La 22 de ani de la evenimentele petrecute în „Jurassic Park“, Isla Nublar a devenit parcul de distracţii „Jurassic World“, în care oamenii pot vedea dinozaurii readuşi la viaţă de tehnologii revoluţionare. Deşi, de-a lungul timpului, milioane de turişti au păşit pe Isla Nublar, plătind preţuri destul de piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii din parcul de distracţii imaginat de vizionarul Josh Hammond, în ultimul timp, numărul vizitatorilor a scăzut. Astfel, pentru a creşte vânzările, Corporaţia Patel comandă realizarea unui nou dinozaur, mult mai periculos, care va lua forma hibridului Indominus Rex.

Locul al doilea în topul filmelor cu cele mai mari încasări la box-office-ul nord-american i-a revenit, pentru al doilea weekend consecutiv, filmului de animaţie „Iniside Out/ Întors pe dos“, cu încasări de 52,1 milioane de dolari. Filmul spune povestea lui Riley, o fetiţă veselă şi lipsită de griji, a ăruit viaţă este dată peste cap când trebuie să-şi ia rămas bun de la copilăria ei fericită din Minnesota (SUA), pentru a se mita în San Francisco. Este momentul când emoţiile ei preiau iniţiativa, spre nemulţumirea părinţilor complet depăşiţi de situaţia fetiţei. Furia, Dezgustul, Frica, Tristeţea şi Bucuria se ceartă, colaborează şi se pierd în discuţii în contradictoriu în încercarea de-a o face pe Riley să meargă mai departe.

Comedia „Ted 2“, continuarea filmului realizat de Steh MacFarlane în 2012, a debutat pe locul al treilea, în box-office-ul nord-american, generând încasări de 33 de mlioane de dolari, de vineri până duminică. Filmul prezintă aventurile unui urs de pluş care prinde viaţă şi devine un personaj cu umor ireverenţios.

Filmul „Max“, regizat de studiourile Warner Bros. cu un buget de producţie de doar 25 milioane de dolari, a debutat pe locul al patrulea cu încasări de 12,2 milioane de dolari. Pelicula, regizată de Boaz Yakin, spune povestea unui câine lup, Max, antrenat de armata americană, care, după revenirea din Afganistan, începe să îi ajute pe copiii fostului său stăpân.

Comedia „Spy/ Spioana“ a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 7,8 miloane de dolari. Filmul prezintă povestea unei analiste CIA, interpretată de temperamentala actriţă Melissa McCarthy, care devine agent de teren şi începe să colaboreze cu personaje interepretate de Jason Statham şi Jude Law.

„San Andreas/ Dezastrul din San Andreas“ a coborât, de asemenea, pe cea de-a şasea poziţie, cu încasări de 5,2 milioane de dolari. După ce falia din San Andreas cedează şi provoacă un cutremur catastrofal de peste nouă grade magnitudine în California, pilotul de elicopter Ray (Dwayne „The Rock“ Johnson) şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături. Însă intervenţia lor printre ruine reprezintă doar începutul problemelor pentru că lucrurile degenerează chiar atunci când ei cred că totul s-a terminat.

Locul al şaptelea i-a revenit lungmetrajului „Dope“, care a pierdur două poziţii, cu încasări de 2,8 milioane de dolari. Regizat de Rick Famuyima, filmul prezintă povestea unui licean de culoare foarte inteligent care încearcă să îşi construiască un viitor şi să scape de viaţa dificilă din cartierul său.

Filmul horror „Insidious Chapter 3“, al treilea opus dintr-o franciză ce prezintă lupta unei familii cu o serie de demoni periculoşi, s-a situat pe locul al optulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 2 milioane de dolari de vineri până duminică. 

Acţiunea din „Insidious: Capitolul 3 “o aduce în prim-plan pe adolescenta Quinn Brenner (Stefanie Scott), care simte că mama ei decedată vrea să intre în contact cu ea. Atunci, fata decide să ceară ajutorul lui Elise, un medium foarte talentat, care ar vrea s-o ajute pe sensibila Quinn, dar tragedia care s-a petrecut în trecutul său o face pe aceasta să se reţină de la folosirea abilităţilor cu care era înzestrată. Forţată să se aventureze mai adânc în lumea de dincolo - ţinutul Further -, pentru a o proteja pe Quinn, Elise se trezeşte faţă în faţă cu cel mai cumplit duşman pe care l-a întâlnit până acum: un demon cu o poftă insaţiabilă de a captura sufletele oamenilor.

Lungmetrajul SF „Mad Max: Drumul Furiei/ Mad Max: Fury Road“, regizat de George Miller, a coborât o poziţie şi a ajuns pe locul al nouălea în box office-ul nord-american, cu încasări de 1,8 milioane de dolari. Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max preferă să călătorească de unul singur şi să nu îşi facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supravieţuitori ai deşertului, conduşi de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceştia sunt urmăriţi permanent şi atacaţi de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cea mai de preţ posesie.

Poziţia a zecea este ocupă de lungemtrajul The Avangers: Age of Ultron/ Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron“, care a generat încaări de 1, 7 milioane de dolari. „The Avengers: Age of Ultron“ este un film cu supereroi din universul Marvel, produs de Marvel Studios şi distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures. Este o continuare a pelicului din 2012 şi cel de-al 11-lea lungmetraj din Universul Cinematografic Marvel.

Înainte să se retragă din activitate ca Iron Man, Tony Stark îl creează pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenţă artificială. Acesta ar trebui să evalueze pericolele şi să controleze armata de roboţi a lui Stark, doar că Ultron declară război rasei umane. Dotat cu puteri nebănuite şi invincibil în învelişul său de adamantium, robotul se aruncă împotriva New York-ului, Răzbunătorii fiind singurii capabili să ţină piept ameninţării. Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră şi Hulk vor avea nevoie de resurse ieşite din comun, dar şi de multă şiretenie pentru a-l înfrunta pe genialul robot care este în stare să controleze minţile oamenilor şi să emită radiaţii distrugătoare şi unde electromagnetice.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: