Johnny Depp va juca într-un film horror despre un aventurier fascinat de morse

Johnny Depp va juca într-un film horror despre un aventurier fascinat de morse

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai mari actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt FOTO Reuters

Actorul american Johnny Depp va juca în filmul horror „Tusk“, de Kevin Smith, un lungmetraj despre un aventurier fascinat de morse, informează site-ul publicaţiei „Le Nouvel Observateur“.

„Tusk“ este cel mai recent proiect cinematografic al cineastului Kevin Smith, care s-a remarcat în trecut cu filme precum „Funcţionarii/Clerks“ (1994) şi „Dogma“ (1999).

Prezenţa lui Johnny Depp pe afişul acestui film a fost dezvăluită de actorul principal din „Tusk“, Justin Long, într-un interviu acordat pentru Long-island.newsday.com. Starul american va interpreta rolul Guy Lapointe, un poliţist din provincia canadiană Quebec, relatează site-ul TheWrap.com.

Aşteptat la sfârşitul anului 2014 în sălile de cinematograf din America de Nord, „Tusk“ va prezenta ancheta unui jurnalist (Justin Long) despre un aventurier celebru fascinat de morse. Rolul acestuia va fi interpretat de Michael Parks, care a putut fi văzut deja în filmul horror „Red State“, precedentul lungmetraj regizat de Kevin Smith.

Înainte de lansarea filmului „Tusk“, Johnny Depp va reveni, pe 17 aprilie, în cinematografele americane şi canadiene cu pelicula „Transcendence: Viaţă după moarte/Transcedence“. Acest film SF, regizat de Wally Pfister, va avea premiera în România pe 25 aprilie.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai mari actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Artist versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene, mai ales în franciza „Piraţii din Caraibe“, „Chocolat“, „Donnie Brasco“, cât şi în producţii independente, precum „Jurnalul unui iubitor de rom“, dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton, „Edward Mâini-de-foarfece“, „Legenda călăreţului fără cap/Sleepy Hollow“, „Mireasa moartă/Corpse Bride“, „Alice în Ţara Minunilor“ şi „Umbre întunecate/Dark Shadows“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: