VIDEO Jodie Foster, discurs emoţionant la Globurile de Aur 2013. Actriţa şi-a recunoscut indirect orientarea sexuală

Globurile de Aur 2013: Jodie Foster a primit premiul pentru întreaga carieră

Actriţa Jodie Foster, care a primit premiul Cecil B. De Mille pentru întreaga carieră în cadrul galei Globurile de Aur 2013, a ţinut un discurs care a emoţionat până la lacrimi publicul aflat la ceremonie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actriţa şi regizoarea în vârstă de 50 de ani, onorată pentru întreaga activitate, a mulţumit în discursul ei copiilor săi, dar şi fostei partenere de viaţă, recunoscându-şi indirect orientarea sexuală, lucru despre care nu a vorbit niciodată în public, potrivit people.com. 

„Dacă tot sunt aici şi sunt pusă pe confesiuni, o să spun ceva ce n-am putut niciodată să spun în public. E o declaraţie care mă face un pic nervoasă, dar am s-o spun tare şi răspicat“, şi-a început discursul actriţa americană, care a venit la gală însoţită de cei doi fii ai săi, Charlie (13 ani) şi Kit (10 ani). Copiii actriţei au fost concepuţi prin fertilizare în vitro, iar Foster nu a dezvăluit niciodată cine este tatăl.

„Acesta nu va fi un discurs care să conţină vreo mare dezvăluire, pentru că eu am făcut deja asta acum o mie de ani, în epoca de piatră, într-o perioadă în care o fată sensibilă se dezvăluia mai întâi familiei şi prietenilor, apoi colegilor, apoi celor care o cunoşteau... Dar acum mi se spune că o celebritate trebuie să spună toate detaliile despre viaţa ei intimă într-o conferinţă de presă sau într-un reality-show“, a adăugat Jodie Foster.

Actriţa a continuat discursul cu mulţumiri: „Îi mulţumesc fostei mele partenere în iubire, surorii mele de suflet în această viaţă. Confesoarea mea, cea mai bună prietenă de 20 de ani încoace, Cydney Bernard. Îţi mulţumesc Cyd! Sunt atât de mândră de familia noastră modernă, de fiii noştri extraordinari, Charlie şi Kit, care sunt motivul pentru care respir şi evoluez“.

Foster, care şi-a făcut debutul la vârsta de 3 ani, a mărturisit că cei 47 de ani petrecuţi în atenţia constantă a publicului au determinat-o să fie atât de protectoare cu viaţa ei privată. „Dacă ar fi trebuit să luptaţi pentru o viaţă care să fie reală şi onestă în ciuda tuturor greutăţilor, poate că şi voi aţi aprecia discreţia mai mult decât orice“, a mai spus Jodie Foster.

Deşi discursul i-a indus în eroare pe mulţi dintre cei prezenţi, care au înţeles că actriţa urmează să se retragă din activitate, aceasta a negat. „N-aş putea renunţa la actorie niciodată“, le-a spus ea reporterilor, în culise. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările