Jared Leto nu a văzut încă filmul care i-a adus premiul Oscar

Jared Leto nu a văzut încă filmul care i-a adus premiul Oscar

Jared Leto a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună interpretare secundară masculină, cea a unui transsexual seropozitiv în lungmetrajul „Dallas Buyers Club“ FOTO Reuters

Actorul Jared Leto, care a primit, anul acesta, premiul Oscar pentru cea mai bună interpretare secundară masculină, cea a unui transsexual seropozitiv în lungmetrajul „Dallas Buyers Club“, a declarat că nu a văzut încă acest film, potrivit contactmusic.com.

Într-un interviu acordat săptămâna aceasta publicaţiei „The New York Times“, actorul şi muzicianul în vârstă de 42 de ani a spus: „Nu am văzut filmul. O voi face la un anumit moment, sunt sigur. Dar acum este prea devreme“.

Totuşi, Leto a spus despre acest rol că „a fost o experienţă frumoasă şi reacţia (n.r. - publicului) a fost cu adevărat minunată“.

Acesta a fost primul său rol în ultimii şase ani, după cel din „Recviem pentru un vis/Requiem For A Dream“, iar, când a păşit pe scenă la gala Oscar, a fost marcat de „teamă“ şi „panică“, a mai spus Leto.

Artistul a mai declarat că în viitorul apropiat se va concentra mai mult pe muzică, alături de formaţia sa, 30 Seconds To Mars.

Jared Leto şi-a început cariera în showbiz lucrând ca actor şi a colaborat cu câţiva regizori de excepţie. Astfel, el a lucrat cu David Fincher la filmele „Fight Club - Sala de lupte/Fight Club“ şi „Camera de refugiu/Panic Room“, însă a devenit cu adevărat celebru după ce a lucrat cu Darren Aronofsky la „Recviem pentru un vis/Requiem for a Dream“. Ulterior, Leto a renunţat la filme şi şi-a concentrat întreaga energie asupra trupei sale, 30 Seconds to Mars. Leto a regizat documentarul despre trupa sa, intitulat „Artifact“ (sub pseudonimul Bartholomew Cubbins), iar acest film a câştigat premiul publicului la Festivalul de la Toronto din 2012.

Trupa 30 Seconds To Mars a susţinut pentru prima oară un concert în România, în Bucureşti, în iulie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările