Jackie Chan va juca alături de John Cusack şi Adrien Brody în cel mai scump film în limba chineză

Jackie Chan va juca alături de John Cusack şi Adrien Brody în cel mai scump film în limba chineză

Jackie Chan şi John Cusack, la sosirea pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Shanghai FOTO Reuters

Jackie Chan va face echipă cu John Cusack şi Adrien Brody în pelicula „Dragon Blade“, cel mai scump film în limba chineză produs până în prezent, despre povestea unor legiuni romane venite în China anului 48 î.Hr. Încântat, Cusack a declarat că „viitorul cinematografiei mondiale va fi reprezentat de China“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorii John Cusack şi Adrien Brody vor face parte din distribuţia filmului „Dragon Blade“, peliculă la care Jackie Chan este producător şi actor, în care vor juca rolurile a doi soldaţi romani pierduţi în timpuri străvechi în Hong Kong. Producţia cu acţiune istorică va costa aproximativ 65 de milioane de dolari şi va fi cel mai scump film în limba chineză produs până în prezent.

Prezent la Festivalul de Film de la Shanghai, Jackie Chan a declarat că urmează să mai filmeze câteva scene în oraşul istoric Dunhuang şi în Deşertul Gobi, după cadrele filmate în studio. „Dragon Blade“ este regizat de Daniel Lee şi are la baza povestea potrivit căreia o legiune de soldaţi romani a dispărut în China anului 48 î.Hr. „Sunt foarte încântat să pot face echipă cu doi dintre cei mai respectaţi actori. Acest lucru îmi oferă încredere că după un deceniu în care am cercetat şi am dezvoltat acest scenariu am ajuns la un produs cu un standard de clasă mondială“, a mărturisit Chan.

Cusack va juca rolul personajului numit Lucius, un general roman care a condus o legiune de 1.000 de soldaţi în timpul unei expediţii în China dinastiei Han. Brody îl va juca pe Tiberius, cel care l-a asasinat pe consulul roman Crassus şi care a plecat după Lucius cu o forţă de 100.000 de soldaţi. Jackie Chan îl va interprta pe Huo An, comandantul protectoratului din regiunile vestice, care va face echipă cu Lucius pentru a proteja frontierele şi suveranitatea Chinei, arată „The Hollywood Reporter“.

China reprezintă viitorul cinematografiei mondiale“

„Este un vis să pot lucra alături de Jackie Chan. Pe lângă aprecierea pe care o am faţă de nenumăratele sale aptitudini, el este un om generos şi o sursă de inspiraţie. «Dragon Blade» este o poveste de proporţii mitice, reprezintă o oportunitate pentru mine de a explora un personaj a cărui ambiţie îi provoacă onoarea“, a declarat Adrien Brody.

„China reprezintă viitorul cinematografiei mondiale. A lucra alături de mari talente ale industriei de film reprezintă o mare şansă şi un mare privilegiu. Am crescut cu filmele lui Jackie Chan, îi veneram talentul, energia şi spiritul. Filmul acesta va fi o mare aventură pentru mine“, a spus şi John Cusack.

„Dragon Blade“ este programat să fie lansat la nivel mondial, în format 3D, de Ziua Anului Nou Lunar Chinez (19 februarie 2015). După terminarea filmărilor pentru această producţie, Jackie Chan se va deplasa pentru a completa rolul din comedia „Skiptrace“, ca mai apoi să joace şi în „Chinese Zodiac II“, o continuare a blockbusterului din 2012.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările