Filmul horror „It“, după romanului lui Stephen King, are parte de o nouă adaptare: primul trailer promite fiori cu clovni VIDEO

Filmul horror „It“, după romanului lui Stephen King, are parte de o nouă adaptare: primul trailer promite fiori cu clovni VIDEO

Pennywise the Dancing Clown revine şi mai înfrucoşător FOTO Entertainment Weekly

Romanul „It“, scris de Stephen King, are parte de o nouă ecranizare care promite multă tensiune, sperieturi şi o poveste cu multe semne de întrebare.

Trailerul pentru noua adaptare pentru marele ecran a operei lui Stephen King face ca orice întâlnire în viaţa reală cu un clovn să fie una înfricoşătoare. Astfel, Warner Bros. a lansat recent trailerul viitoarei pelicule „It“, care va fi lansată pe 8 septembrie.

Filmul are la bază romanul publicat de King în 1986 şi spune povestea unui grup de copii din micul oraş Derry care vrea să descoasă iţele unui spirit malefic care se hrăneşte cu frică şi care a răpit oameni ani la rând, scrie „Entertainment Weekly“.

Creatura ia fora lui Pennywise the Dancing Clown, jucat de Bill Skarsgård, care, într-o zi ploioasă îi răpeşte pe tânărul Georgie Denbrough, printr-o scurgere de canal. Fratele lui Georgie, Bill, jucat de Jaeden Lieberher, este liderul grupului, acesta plănuind să nu aibă odihnă până nu află cine sau ce i-a răpit fratele.

Pelicula este regizată de Andres Muschietti, care plasează acţiunea în anii 1980, spre deosebire de varianta lui King, care este plasată în anii 1950. Se pare că o continuare a acestei pelicula este deja plănuită, iar în prim-plan vor fi aceleaşi personaje ajunse la maturiate, în timpul prezent, care se întorc pentru a-l înfrunta pe clovn pentru ultima oară. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: