Intrare gratuită la film pentru cei ce-şi aniversează onomastica: „Ionel, nu mai pirata, hai la HappyCinema!“

Intrare gratuită la film pentru cei ce-şi aniversează onomastica: „Ionel, nu mai pirata, hai la HappyCinema!“

HappyCinema oferă bilete gratuite la film pe 7 ianuarie

Lanţul de cineplexuri HappyCinema oferă o intrare gratuită la un film la alegere celor care îşi serbează onomastica de Sfântul Ioan, pe 7 ianuarie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sub sloganul „Ionel, nu mai pirata, hai la HappyCinema“, evenimentul este organizat de HappyCinema împreună cu Asociaţia de Consultanţă şi Consiliere Economico-Socială Oltenia şi are ca scop încurajarea vizionării producţiilor cinematografice în mod legal, în condiţii de cineplex pentru filmele noi sau pe platforme online care onorează drepturile de autor, pentru filmele care ies din circuitul cinematografelor. 

„De la claritatea imaginii şi a sunetului până la calitatea subtitrării sau dublajului, experienţa filmului vizionat în cinematograf este incomparabilă cu vizionarea în orice alte condiţii. Dorim să reamintim publicului acest lucru“, afirmă Ecaterina Mateescu, administratorul lanţului de cinematografe. 

România este printre ultimele ţări europene la consumul de film în sălile de cinema, însă, conform Motion Picture Association Piracy Report, se regăseşte pe lista ţărilor în care consumul ilegal este la cote înalte, alături de Pakistan, Rusia şi Ucraina. Una dintre cele mai populare căutări pe Google în 2016 a fost „filme online 2016“ şi, conform unui studiu realizat de Starcom şi MediaVest România, reiese că dintre cele mai frecventate 10 site-uri online pentru vizionarea filmelor, nouă oferă conţinut gratuit, fără a-şi asuma însă acoperirea drepturilor de autor. 

În Bucureşti, HappyCinema s-a deschis recent în incinta Liberty Center din zona Trafic Greu – Vulcan. Iubitorii de film au la dispoziţie 1150 de locuri în şapte săli dotate cu echipamente de videoproiecţie şi sonorizare de ultimă generaţie, unde publicul poate viziona cele mai recente şi mai de succes producţii cinematografice internaţionale şi româneşti, precum şi filme de artă.

Lanţul de cineplexuri HappyCinema:

Bucureşti: Şoseaua Progresului 151-171, Sector 5 (în incinta Liberty Center)
Focşani:  Calea Moldovei nr. 32 (în incinta Focşani Mall)
Buzău: B-dul Unirii 301A (în incinta Galleria Mall Buzău)

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: