„Incredibles 2“ sparge recorduri: încasările de debut au depăşit cu mult aşteptările producătorilor VIDEO

„Incredibles 2“ sparge recorduri: încasările de debut au depăşit cu mult aşteptările producătorilor VIDEO

„Incredibilii“ au revenit pe marile ecrane la 14 ani după primul film FOTO Cinemagia

Animaţia momentului, „Incredibles 2“, lansat la 14 ani după filmul original, a depăşit aşteptările realizatorilor şi ale analiştilor la box office-ul nord-american, devenind animaţia cu cele mai mari încasări în weekend-ul lansării din istorie şi nu numai.

Ştiri pe aceeaşi temă

În primul său weekend pe marile ecrane, încasările obţinute de „Incredibles 2“ în box office-ul nord-american au fost de 180 milioane de dolari, cu 30-40 milioane de dolari mai mult faţă de estimări, potrivit Deadline.com, citat de Cinemagia.ro.
 
Filmul de animaţie marca Disney/Pixar a întrecut astfel debutul record al lui „Finding Dory“ (2016 - Pixar), care a atins pragul de 135 milioane dolari, şi a devenit animaţia cu cele mai mari încasări în weekend-ul de lansare din istorie.
 
„Incredibles 2“ a mai depăşit, însă, şi un alt record. Deşi s-a clasat pe locul 8 în topul lansărilor americane, a reuşit să întreacă hit-ul „Beauty and the Beast“ (2017- Disney) la categoria celui mai bun debut al unui film destinat audienţei generale (PG-rated film), care a avut încasări de 174,6 milioane dolari.
 
Cum s-a lansat deocamdată numai pe 26% din pieţele internaţionale – totalul internaţional a ajuns acum la 231,5 milioane de dolari încasări – sequel-ul are şanse destul de mari de a întrece suma obţinută de primul „Incredibles“, de 633 milioane de dolari.
 
Potrivit Cinemagia, „Incredibles 2“ are premiera în România pe 27 iulie.
 
 
Sinopsis
 
Familia favorită de supereroi se reîntoarce în „Incredibles 2“, dar de data aceasta Helen se află în centrul atenţiei, lăsându-l pe Bob acasă cu Violet şi Dash pentru a naviga eroismul de zi cu zi al vieţii „normale“. Este o tranziţie dură pentru toată lumea, făcută mai dificilă de faptul că familia încă nu ştie de superputerile emergente ale copilului Jack-Jack. Atunci când un nou personaj răuvoitor urzeşte un complot genial şi periculos, însă Helen nu reuşeşte să salveze lumea, familia lor şi Frozone trebuie să găsească o modalitate de a lucra împreună din nou - ceea ce este mai uşor de zis decât de făcut, chiar şi atunci când sunt toţi „incredibili“. 
 
În „Incredibles 2“ revin ca voci ale personajelor Craig T. Nelson (Mr. Incredible), Holly Hunter (Elastigirl) şi Samuel L. Jackson (Frozone).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: