Harta care arată preferinţele oamenilor pentru supereroi. Care este preferatul românilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Game.com
Foto: Game.com

Game, distribuitorul de jocuri video, a făcut un studiu prin care a creat o hartă a lumii care menţionează preferinţele popoarelor pentru supereroi. Harta a fost facută prin analiza datelor lunare privind volumul căutărilor Google pentru a afla care supererou domina activitatea motorului de căutare în întreaga lume.

Din studiu reiese că Spider-Man este cel mai popular supererou din lume. Creat de Stan Lee, Spider-Man este alter ego-ul supereou al lui Peter Parker şi a fost punctul central al multor benzi desenate, serii de film şi jocuri video. El este favoritul oamenilor din 57 de ţări, inclusiv România.

Wonder Woman se clasează pe locul al doilea şi este supereroul DC Comics cu cel mai înalt rang. Incepand cu 2017, eroina a fost în centrul atenţiei în două filme reboot de la Hollywood.  Fără îndoială, i-au crescut popularitatea la nivel internaţional, devenind favorita a 15 ţări.

Batman se clasează pe locul 3, fiind cel mai căutat erou din 11 ţări şi revendicând o cotă de 9,2% în studiu.

O hartă a lumii şi pentru răufăcători

Studiul nu lasă deoparte partea negativă a filmelor cu eroi şi prezintă şi un top 3 al celor mai căutaţi răufăcători din lume.

Thanos este favoritul publicului, fiind cel mai căutat răufăcător din 66 de ţări, inclusiv România. Nu este o surpriză faptul că Thanos domină căutările, deoarece este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai puternice personaje din universul Marvel. A debutat pe marile ecrane în „Guardians of the Galaxy”, însă s-a remarcat spectaculos în „Avengers: Infinity War” şi continuarea „Avengers: Endgame” . Aceeasi reîncarnare a personajului s-a regasit şi în jocul LEGO Marvel Super Heroes 2.

Pe locul doi se află Joker. Faimos pentru rivalitatea incontestabilă cu Batman, Joker a fost cel mai căutat în 21 de ţări.

Venom este pe locul 3, fiind favorizat de public în 16 ţări. Personajul negativ Marvel a crescut în popularitate de la lansarea blockbuster-ului live-action din 2018 cu acelaşi nume.

image
Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite