FOTO Greşeli de neiertat din filme celebre de la Hollywood

FOTO Greşeli de neiertat din filme celebre de la Hollywood

În „Terminator 2: Ziua Judecăţii“ nu apare o singură greşeală FOTO Profimedia

Mai pretenţioşi decât criticii de film sunt cinefilii înrăiţi, în special fanii anumitor producţii sau actori. Nu numai că vizionează de nenumărate ori o peliculă, ci „disecă“ fiecare secvenţă în parte.Astfel, în filme celebre apar de multe ori greşeli de neiertat, care au scapat la montaj.

Ştiri pe aceeaşi temă

La montajul unui blockbuster se lucrează luni întregi, iar dotarea tehnică este uimitoare. Totul se vede pe monitoare uriaşe, iar până la rezultatul final există multe revizuiri şi aprobări. Tocmai de aceea este greu de crezut că în filme celebre, cu bugete de zeci de milioane de dolari, au scapt greşeli de începător.

Cei sceptici spun că unele dintre aceste erori au apărut în mod intenţionat, tocmai pentru a atrage atenţia asupra producţiei respective, pentru că, nu-i aşa, publicitatea negativă e, până la urmă, tot publicitate.

Citeşte aici ce greşeli teribile sunt în filme celebre de la Hollywood, de la apariţia unui avion într-o peliculă a cărei acţiune se petrece în secolul al II-lea î.Hr până la actori care vorbesc la un telefon ţinut invers tot flmul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările