Globurile de Aur 2016. Previziuni despre câştigători şi ieşirea lui Leonardo DiCaprio din „cercul învinşilor“

Globurile de Aur 2016. Previziuni despre câştigători şi ieşirea lui Leonardo DiCaprio din „cercul învinşilor“

Leonardo DiCaprio, Uzo Aduba, Amy Schumer şi Matt Damon, printre favoriţii de la Globurile de Aur 2016 FOTO „Vanity Fair“

Globurile de Aur 2016. Printre favoriţii din acest an se numără nume precum Leonardo DiCaprio, Matt Damon şi Amy Schumer, dar şi filme precum „Mad Max“, „The Revenant“ şi „Son of Saul“, cu actorul de origine română Levente Molnar. DiCaprio este văzut drept marele câştigător al anului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Globurile de Aur 2016. Leonardo DiCaprio, marele câştigător

Gala din 2016 a Globurilor de Aur ar putea duce la câştigarea premiului pentru Cel mai bun actor de către Leonardo DiCaprio, care a fost apreciat de presa internaţională pentru rolul din „The Revenant“. DiCaprio a câştigat, până acum, două Globuri de Aur, din cele zece nominalizări, dar nu are în palmares niciun Oscar, scrie LA Times.

„De fiecare dată când eşti nominalizat te simţi bine, mai ales în cazul unui film ca acesta, care a fost o experienţă diferită. Nu ezit în a spune că acesta este cel mai greu film pe care a trebuit să îl realizez“, a spus DiCaprio imediat după anunţarea nominalizărilor.

Regizorul mexican Alejandro González Ińárritu i-a oferit lui DiCaprio un rol menit să câştige toate premiile din acest an, cred criticii de specialitate. DiCaprio joacă rolul unui explorator pe nume Hugh Glass atacat de un urs în America secolului al XIX-lea, lăsat să moară cu zile. Însetat de răzbunare, Hugh, are un rival pe măsură, pe Fitzgerald, jucat impecabil de Tom Hardy, filmul fiind bazat pe o poveste reală. „Era ceva profund în legătură cu ce făcea, chiar şi atunci când stătea nemişcat cu orele şi îşi sincroniza ochii cu camera de filmat“, a spus şi Ińárritu despre rolul lui Leonardo DiCaprio, despre care LA Times spune că ar putea să ducă la ieşirea lui din „cercul învinşilor“.

Globurile de Aur 2016. Cine va câştiga

În schimb, jurnaliştii de la „Vanity Fair“ au conturat lista posibililor câştigători în cazul galei Globurile de Aur 2016. Nominalizările complete le puteţi consulta aici.

CINEMA

Predicţie câştigător Cel mai bun film - dramă: „Mad Max: Fury Road“

Predicţie câştigător Cel mai bun film - comedie/ musical: „The Big Short“

Predicţie câştigător Cel mai bun rol principal masculin într-un film - dramă: Leonardo DiCaprio („The Revenant“)

Predicţie câştigător Cel mai bun rol principal masculin într-un film - comedie/ musical: Matt Damon („The Martian“)

Predicţie câştigător Cel mai bun rol principal feminin într-un film - dramă: Saoirse Ronan („Brooklyn“)

Predicţie câştigător Cel mai bun actor într-un rol secundar într-un lungmetraj: Mark Rylance („Bridge of Spies“)

Predicţie câştigător Cea mai bună actriţă în rol secundar într-un lungmetraj: Jennifer Jason Leigh („The Hateful Eight“)

Predicţie câştigător Cel mai bun rol principal feminin într-un film comedie/ musical: Amy Schumer („Trainwreck“)

Predicţie câştigător Cel mai bun scenariu: Adam McKay („The Big Short“)

Predicţie câştigător Cel mai bun film de animaţie: „Inside Out“

Predicţie câştigător Cel mai bun film străin: „Son of Saul“ (Ungaria)

Predicţie câştigător Cel mai bun cântec: „One Kind of Love“ din „Love and Mercy“

TELEVIZIUNE

Predicţie câştigător Cel mai bun serial de televiziune - dramă: „Mr. Robot“

Predicţie câştigător Cel mai bun serial de televiziune musical/ comedie: „Transparent“

Predicţie câştigător Cel mai bun film de televiziune/ miniserie: „Fargo“

Predicţie câştigător Cel mai bun actor în rol principal într-un serial - dramă: Jon Hamm („Mad Men“)

Predicţie câştigător Cea mai bună actriţă într-un rol principal într-un serial de televiziune - dramă: Taraji P. Henson („Empire“)

Predicţie câştigător Cel mai bun actor în rol principal într-un serial comedie/ musical: Gael Garcia Bernal („Mozart in the Jungle“)

Predicţie câştigător Cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial de comedie/ musical: Rachel Bloom („Crazy Ex Girlfriend“)

Predicţie câştigător Cel mai bun actor în rol principal într-o miniserie/ film de televiziune: Patrick Wilson („Fargo“)

Predicţie câştigător Cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial de comedie/ musical: Kirsten Dunst („Fargo“)

Predicţie câştigător Cel mai bun actor într-un rol secundar într-un serial, miniserie, film TV: Ben Mendelsohn („Bloodline“)

Predicţie câştigător Cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial, miniserie, film TV: Uzo Aduba („Orange is the New Black“)

Cea de-a 73-a ediţie a premiilor Globul de Aur, decernate de Asociaţia presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA), va avea loc pe 10 ianuarie 2016, la Los Angeles. Ceremonia va fi prezentată, pentru a patra oară, de actorul britanic Ricky Gervais.

Astfel, televiziunea E! va fi prezentă pe covorul roşu al Globurilor de Aur, iar, în noaptea de 10 spre 11 ianuarie, începând cu ora 1.00, E! îşi duce telespectatorii din România în culisele unuia dintre cele mai elegante evenimente de la Hollywood. Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic vor fi pe covorul roşu, pentru a prezenta cât mai detaliat sosirea vedetelor, ţinutele lor realizate de cei mai importanţi designeri ai lumii şi pentru a-i intervieva pe actori, regizori şi scenarişti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările