George Clooney şi Bob Dylan pregătesc un film bazat pe romanul „Calico Joe” al lui John Grisham

George Clooney şi Bob Dylan pregătesc un film bazat pe romanul „Calico Joe” al lui John Grisham

George Clooney FOTO Getty Images

George Clooney şi producătorul Grant Heslov împreună cu Bob Dylan pregătesc un film bazat pe romanul „Calico Joe” al lui John Grisham şi este posibil ca actorul să fie şi regizorul acestuia, informează Variety.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clooney şi Heslov vor produce filmul, prin compania lor Smokehouse Pictures, alături de Grey Water Park Productions a lui Bob Dylan. 

„John a scris o frumoasă poveste şi şansa de a colabora cu Bob pentru a o aduce pe ecrane este fantastică”, au transmis Clooney şi Heslov, potrivit news.ro. 

Dylan a spus: „George şi Grant văd în această carte ce văd şi eu în ea - o poveste puternică ce va rezona cu tinerii şi vârstnicii deopotrivă. Oamenii din toate categoriile sociale vor putea să relaţioneze cu ea”.

„Calico Joe” a fost publicat în 2012. Acţiunea romanului este plasată în anii 1970 şi are în centru finalul carierei unui jucător de baseball promiţător, personaj fictiv, care a petrecut 30 de ani în comă. Povestea a fost inspirată de tragedia reală a lui Ray Chapman, ucis în timpul unui meci în 1920, dar şi de experienţa personală a lui Grisham.

Clooney şi Heslov au fost recompensaţi cu Oscar pentru „Argo”, pe care l-au produs. Clooney a fost nominalizat la premiile Academiei americane pentru regia „Good Night, and Good Luck” şi Heslov, ca producător al dramei din 2006.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările