„Frumoasa şi Bestia“ „devorează“ box office-ul şi doboară recordul de încasări

„Frumoasa şi Bestia“ „devorează“ box office-ul şi doboară recordul de încasări

Actorii Emma Watson şi Dan Stevens interpretează personajele principale în „Frumoasa şi Bestia“ FOTO Disney

Adaptarea cinematografică a basmului „Frumoasa şi Bestia/ The Beauty and the Beast“ a doborât recordul de încasări la nivel global, devenind filmul cu cel mai profitabil debut al anului şi, potrivit analiştilor, are mari şanse să rămână cel mai de succes film al anului.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce la debut a înregistrat încasări de 352 de milioane de dolari la nivel global, remake-ul live action al companiei Disney continuă să devoreze box office-ul. În cele două săptămâni de când rulează pe marile ecrane, totalul încasărilor a depăşit 500 de milioane de dolari, iar analiştii Forbes sunt aproape siguri că filmul va depăşi pragul de un miliard de dolari.
 

Totul depinde însă de cum vor evolua principalii rivali - adaptarea serialului de televiziune „Power Rangers“, producţie Lionsgate, „Life“, cu Jake Gyllenhaal şi Ryan Reynolds, şi producţia Warner Bros., comedia „CHIPs“.

În orice caz, „Frumoasa şi Bestia“ a avut cel mai profitabil debut al anului şi are mari şanse să devină lungmetrajul cu cele mai mari încasări din 2017. Şi în România, „Frumoasa şi Bestia“ a debutat pe primul loc în box office, cu încasări de peste 2 milioane de lei. 

Filmul live-action „Frumoasa şi Bestia“, regizat de Bill Condon, prezintă povestea tinerei Belle (interpretată de Emma Watson), care este ţinută prizonieră de o bestie (Dan Stevens) în castelul său, în schimbul libertăţii tatălui ei, Maurice (Kevin Kline). În ciuda temerilor sale, Belle învaţă să privească dincolo de exteriorul bestiei şi ajunge să descopere adevăratul suflet al bestiei, doar că, un vânător pe nume Gaston (Luke Evans) este hotărât să o aibă pe Belle pentru el însuşi şi să vâneze bestia cu orice preţ. Adevăratul mesaj al poveştii, pe lângă cel care spune că dragostea adevărată învinge întotdeauna, este acela că adevărata frumuseţe trebuie căutată în interiorul fiecăruia dintre noi.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: