FOTO VIDEO Premiera săptămânii: „Maleficent“, un film ticsit cu efecte speciale în care Angelina Jolie este cel mai minunat dintre ele

FOTO VIDEO Premiera săptămânii: „Maleficent“, un film ticsit cu efecte speciale în care Angelina Jolie este cel mai minunat dintre ele

Angelina Jolie este eroina negativă din cea mai nouă producţie Disney, Maleficent FOTO cinemagia.ro

Filmul „Maleficent“, în care Angelina Jolie joacă rolul principal şi este portretizată într-o manieră „îngrozitor de seducătoare“, are astăzi premiera pe marile ecrane din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Basmul cinematografic „Maleficent“, realizat sub umbrela Disney şi regizat de Robert Stromberg, este o adaptare a peliculei „Frumoasa Adormită“ din 1959, iar personajul negativ al Angelinei Jolie este „un pic mai sexi şi mai întunecat“ decât cel din versiunea originală.
 
În „Maleficent“ este exploatată povestea nespusă a unuia dintre cei mai cunoscuţi răufăcători ai universului Disney şi este evidenţiat faptul că trădarea a fost motivul transformării ei. 
 
Fermecătoarea Maleficent duce o viaţă perfectă în paşnicul ei regat, dar când armata unui rege invadator îi atacă semenii, zâna îşi schimbă radical atitudinea. Motivată de răzbunare şi de dorinţa aprigă de a proteja regatul peste care prezidează, Maleficent aruncă un blestem asupra Aurorei, fiica succesorului la tron a împăratului ce i-a pustiit regatul.
Angelina Jolie, „îngrozitor de seducătoare“
 
Criticii de specialitate nu au fost impresionaţi de poveste, dar asupra unui singur lucru au căzut de acord: Angelina Jolie este „absolut fantastică“ în rolul negativ, iar producătorii mizează pe imaginea frumoasei actriţe pentru un succes la box-office. 
 
„Dotând-o pe câştigătoarea Oscarului cu o pereche de coarne, o pelerină şi machiaj întunecat, automat devine îngrozitor de seducătoare. Desigur, asta este ceea ce studiourile Diseny şi-au dorit de la bun început“, scriau jurnaliştii de la „Huffington Post“ imediat după lansarea primului trailer oficial al filmului.
 
 
„Într-un film ticsit cu efecte speciale, Jolie este cel mai surprinzător şi cel mai minunat dintre ele“, a scris criticul Rene Rodriguez, de la „Miami Herald“.
 
La fel de impresionat de prestaţia Angelinei s-a declarat şi Peter Bradshaw, de la „The Guardian“, afirmând că „Angelina Jolie devine Sophia Loren a epocii noastre“. Şi chiar dacă a fost „hipnotizat de Angelina“, după cum însuşi a mărturisit, Bradshaw nu s-a arătat la fel de încântat de intriga filmului. 

Jolie a hipnotizat criticii de film
 
În mod similar, Claudia Puig, de la „USA Today“, a aplaudat interpretarea protagonistei, care este „perfectă în rolul negativ“, numind-o „fascinantă datorită abilităţii ei de a răspândi teroarea“. De asemenea, Puig a lăudat-o pe Jolie pentru că „a reuşit să scoată tot ce a fost mai bun dintr-un scenariu slab prin adoptarea unei prezenţe impunătare“. „Disney a ratat o oportunitate de aur pentru a spune o poveste fermecătoare şi în schimb oferă publicului o poveste confuză plină de efecte vizuale“, a mai scris criticul. 
 
„Reinterpretarea producţiei Frumoasa Adormită este lipsită de culoare, dar Angelina Jolie salvează situaţia“, a scris la rândul lui Robbie Collin, de la „The Telegraph“.
 
 
 
 
 
 
 
 

Filmul „Maleficent“, în care Angelina Jolie joacă rolul principal şi este portretizată într-o manieră „îngrozitor de seducătoare“, are astăzi premiera pe marile ecrane din România FOTO Disney

Imagini din aceeasi galerie
  • Filmul „Maleficent“, în care Angelina Jolie joacă rolul principal şi este portretizată într-o manieră „îngrozitor de seducătoare“, are astăzi premiera pe marile ecrane din România FOTO Disney
  • Angelina Jolie, în rolul temutei Maleficent FOTO Disney
  • Angelina Jolie, în rolul temutei Maleficent FOTO Disney
  • Angelina Jolie, în rolul temutei Maleficent FOTO Disney
  • Angelina Jolie, în rolul temutei Maleficent FOTO Disney
  • Angelina Jolie, alături de fiica ei, Vivienne Jolie-Pitt, în producția Disney „Maleficent“ FOTO Disney
  • Actrița Elle Fanning, în rolul prințesei Aurora FOTO Disney
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările