FOTO „Maleficent 2“, primele imagini de la filmări: Angelina Jolie şi Elle Fanning s-au fotografiat în ipostaze amuzante. Michelle Pfeiffer se alătură producţiei

FOTO „Maleficent 2“, primele imagini de la filmări: Angelina Jolie şi Elle Fanning s-au fotografiat în ipostaze amuzante. Michelle Pfeiffer se alătură producţiei

Angelina Jolie şi Elle Fanning sunt protagonistele seriei „Maleficent“ FOTO Cinemagia

Filmările pentru continuarea filmului „Maleficent“ au început, ieri, la Londra, iar protagonistele Angelina Jolie şi Elle Fanning au făcut deja publice fotografii de la filmări. În plus, studioul Disney a anunţat că Michelle Pfeiffer şi alţi doi actori se alătură producţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul „Maleficent“ este filmat în studioul Pinewood din apropiere de Londra şi în alte câteva zone din Marea Britanie, a precizat studioul Disney într-un comunicat. 
 
Elle Fanning a publicat, marţi, pe contul ei de Instagram două fotografii, în care apare alături de Angelina Jolie în ipostaze haioase, în halate, cu ochelari de soare şi cu nelipsitele coarne ale vrăjitoarea Maleficent.
 
„Este ziua în care îţi aduci «mama» la muncă pe platourile de la «Maleficent 2»“, a scris Elle Fanning, în vârstă de 20 de ani, în descrierea fotografiei.
 
 
 

Michelle Pfeiffer va juca în „Maleficient 2“

 
În noua producţie, regizată de Joachim Ronning, Elle Fanning interpretează din nou rolul prinţesei Aurora, în timp ce Angelina Jolie o va juca încă o dată pe vrăjitoarea Maleficent. Disney a pregătit, însă, şi câteva surprize pentru fani: Michelle Pfeiffer se alătură distribuţiei în rolul Reginei Ingrid. În plus, studioul urează bun venit altor prezenţe noi: actorii Chiwetel Ejiofor şi Robert Lindsay. 
 
Reprezentanţii studioului Disney au confirmat şi revenirea actorilor Sam Riley, Imelda Stauton, Juno Temple şi Lesley Manville, care au jucat şi în filmul lansat în 2014.

Sinopsis. „Maleficent 2“  va explora şi mai mult relaţia complexă dintre purtătoarea înfricosătoarelor coarne şi cea care urmează să devină în curând Regină. Noi alianţe se formează şi noi antagonişti apar în lupta pentru protecţia regatului Moors şi a creaturilor magice ce-l populează

Filmul „Maleficent“, o reinterpretare modernă a basmului „Frumoasa din Pădurea Adormită“, prezentată din perspectiva vrăjitoarei Maleficent, a avut mare succes în 2014, ajungând pe primul loc în box office-ul nord-american şi obţinând încasări de peste 750 de milioane de dolari pe plan mondial.  
    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările