FOTO Cei mai sexi actori clasici care nu vor putea fi niciodată înlocuiţi

FOTO Cei mai sexi actori clasici care nu vor putea fi niciodată înlocuiţi

Elizabeth Taylor, în rolul frumoasei Maggie Pollitt din filmul „Cat on a Hot Tin Roof“

Audrey Hepburn, Sean Connery, Brigitte Bardot şi Clark Gable sunt doar câţiva dintre actorii de odinioară a căror frumuseţe şi farmec nu pot fi egalate de Angelina Jolie, Brad Pitt, Penelope Cruz sau George Clooney, actualele staruri de la Hollywood. Publicaţia „Huffington Post“ a întocmit o listă a celor mai sexi actori clasici.

Ştiri pe aceeaşi temă

Desigur, Hollywood-ul de astăzi se poate lăuda cu numeroase „comori“ precum abdomenul incredibil al lui Ryan Gosling, buzele extrem de senzuale ale Angelinei Jolie, ochii pătrunzători ai actriţei Megan Fox şi, ei bine, tot ce ţine de Brad Pitt, scrie Yagana Shah, de la „Huffington Post“
 
 
Jurnaliştii de la „Huffington Post“ au realizat un sondaj în rândul cititorilor pentru a vedea care sunt actorii de odinioară ce nu vor putea fi înlocuiţi. 
 
Gregory Peck

Gregory Peck FOTO HuffingtonPost/ WikiMedia
 
Gregory Peck va fi pentru totdeauna amintit pentru rolul lui Atticus, tatăl iubitor din „To Kill A Mockingbird“, dar chipeşul actor a jucat alături de cele mai sexi femei din cinematografie în filme precum „Roman Holiday“ şi „On The Beach“. Peck a fost pur şi simplu unul dintre acei actori care a avut tot: „Jocul actoricesc, aspectul fizic, vocea“, a scris Tanya Tressler. 
 
Cary Grant
 
Cary Grant FOTO HuffingtonPost/ GettyImages 
 
Cary Grant a fost, într-o măsură covârşitoare, preferatul cititorilor „Huffington Post“. Actorul a fost, fără urmă de îndoială, un simbol al stilului şi al eleganţei. Artistului i s-a spus în cadrul unui interviu că toată lumea îşi doreşte să fie exact ca el. Răspunsul artistului a fost unul pe măsură: „Chiar şi eu îmi doresc să fiu Cary Grant“.
 
Audrey Hepburn
 
Audrey Hepburn FOTO HuffingtonPost/ Hulton Archive via Getty Images 
 
Audrey Hepburn, veşnica imagine a stilului şic, nu doar că a făcut faimoasă rochia neagră pe care a purtat-o în pelicula „Breakfast at Tiffany's/ Mic dejun la Tiffany“, ci le-a convins pe tinerele din întreaga lume să poarte mănuşi albe şi perle. 
 
Simţul ei estetic sofisticat este atât de atemporal încât a inspirat chiar şi o campanie de marketing. În 2006 firma Gap, care produce pantaloni, a realizat o reclamă folosindu-se de o scenă din faimosul film al actriţei „Funny Face“.
 
Elizabeth Taylor
 

Liz Taylor FOTO HuffingtonPost/ WikiMedia 
 
Nu este destul de clar ce este greu de uitat când vine vorba de Liz Taylor: frumuseţea ei sau personalitatea ei sau poate diamantele. Rolurile sale din filme precum „Cleopatra“ şi „Cat on a Hot Tin Roof/ Pisica pe acoperişul fierbinte“ au relevat talentul ei, dar oamenii au fost în aceeaşi măsură intrigaţi de viaţa ei personală tumultoasă. 
 
A fost căsătorită de opt ori, iar pe Richard Burton l-a adus în faţa altarului de două ori. Dar ceea ce mulţi au apreciat a fost capacitatea de a nu lăsa viaţa să o dărâme. „Sunt o supravieţuitoare“, spunea Taylor cândva. „Un exemplu viu al evenimentelor prin care oamenii pot trece şi pot supravieţui“.
 
Paul Newman
 
Paul Newman FOTO HuffingtonPost/ Hulton Archive via Getty Images 
 
Ochii albaştri ai lui Paul Newman, un simbol al tuturor americanilor atrăgători, erau pur şi simplu de neuitat. Acesta s-a căsătorit cu la fel de frumoasa actriţă Joanne Woodward, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei piese de pe Broadway. 
 
Brigitte Bardot

Brigitte Bardot FOTO HuffingtonPost/ WikiMedia
 
Brigitte Bardot a fost unul dintre primele sex simboluri ale Hollywood-ului, cu vocea ei sufocată şi părul blond platinat. Poate că a fost stilul ei şic sau acel „je ne sais quoi“, dar înfăţişarea artistei este imitată de femei de pretutindeni chiar şi astăzi. 
 
Sean Connery
 
Sean Connery FOTO Tumblr
 
Sean Connery va rămâne întotdeauna cel mai bun James Bond. Vocea profundă este mai sexi ca niciodată acum că actorul se apropie de vârsta de 85 de ani. 
 
Marilyn Monroe
 
Marilyn Monroe FOTO HuffingtonPost/ WikiMedia 
 
Marilyn Monroe avea acel ceva care o făcea specială. Voluptoasa actriţă a personificat termenul de „bombă blondă“ cu frumuseţea ei răpitoare şi formele legendare. 
 
Anii vieţii ei au fost puţini, dar vor fi mult mai mulţi în memoria cinematografiei şi a publicului – fie datorită interpretării de neuitat a piesei „Happy Birthday“ pentru fostul lider american John F. Kennedy sau sfatului ei înţelept. „Imperfecţiunea este frumuseţe, nebunia este geniu şi este mai bine să fii absolut ridicol decât absolut plictisitor“, o declaraţie faimoasă a frumoasei actriţe. 
 
Sophia Loren 
 
Sophia Loren FOTO HuffingtonPost/ WikiMedia
 
Frumuseţea italiană Sophia Loren nu este doar un sex simbol, ci şi un exemplu demn de urmat cu privire la cum să îmbătrâneşti sănătos. Actriţa este cunoscută pentru încrederea în propriul corp, aceasta declarând la un moment dat: „Tot ce vezi se datorează spaghetelor“. 
 
Acum, aproape de 80 de ani, artista arată uimitor şi abordează pozitiv bătrâneţea: „Trebuie să te bucuri de viaţă“, a mărturisit pentru revista „OK!“. „Este important pentru că aşa reuşeşti să ai o gândire pozitivă“.
 
Gary Cooper
 
Gary Cooper FOTO HuffingtonPost/ WikiMedia
 
Cu un chip perfect şi caracteristici unice, Gary Cooper este faimos pentru că a sedus multe dintre partenerele de scenă, inclusiv Clara Bow şi Patricia Neal. 
 
Clark Gable 
 
Clark Gable FOTO HuffingtonPost/ WikiMedia
 
Nu oricui i-ar sta bine cu o asemenea mustaţă. Fermecătorul actor a jucat rolul bărbatului dorit de toate femeile în filme precum „Gone With the Wind/ Pe aripile vântului“ şi „It Happened One Night“, şi a fost la fel de fascinant şi în afara platourilor de filmare. 
 
Spuneţi-ne care credeţi dvs. că sunt actorii clasici care nu vor putea fi egalaţi sau înlocuiţi. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: