Filmul „Un poliţist şi trei sferturi“ a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Ce filme au mai preferat românii VIDEO

Filmul „Un poliţist şi trei sferturi“ a debutat pe primul loc în box 
office-ul românesc de weekend. Ce filme au mai preferat românii VIDEO

Kevin Hart şi Ice Cube trec prin noi aventuri în „Un poliţist şi trei sferturi“ FOTO cinemagia.ro

Românii au preferat o nouă comedie în weekendul care tocmai s-a încheiat. „Ride Along 2/ Un poliţist şi trei sferturi“ s-a clasat pe primul loc în top, după ce, în urmă cu o săptămână, tot o comedie atrăgea atenţia spectatorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmul „Ride Along 2/ Un poliţist şi trei sferturi“ a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 1,04 milioane de lei şi un număr de 55.547 de spectatori, arată cinemagia.ro. Continuarea comediei începe după aproximativ un an de la ultima aventură a eroilor. Planurile pentru o călătorie rapidă în Miami se duc pe apa sâmbetei când activităţile de poliţie neortodoxe ale lui Ben (Kevin Hart) şi James (Ice Cube) îi pun într-o situaţie compromiţătoare care ameninţă să submineze un caz major… şi ziua de nuntă a lui Ben şi Angela. Ben, nefiind mulţumit să lucreze ca agent de pază, a absolvit recent academia şi aspiră să devină detectiv ca viitorul său cumnat. Însă James nu crede că e potrivit pentru munca de detectiv. Cu nunta care se apropie cu repeziciune, începătorul predispus la accidente se concentrează pe planificare dar vrea să i se alăture mentorului său în ce trebuia să fie o călătorie de rutină din Atlanta în Miami. Oare de această dată năbădăioşii cumnaţi vor face pace pentru a lupta împreună, dar fiecare în stilul său personal, împotriva criminalităţii?

„The Hateful Eight/ Cei 8 odioşi“ urmează în topul preferinţelor de weekend ale spectatorilor români cu 583.634 de lei încasări şi 28.348 de spectatori. La şase/opt ani de la Războiul Civil American, o trăsură goneşte prin peisajul îngheţat al Wyoming-ului. Pasagerii, vânătorul de recompense John Ruth (Kurt Russel) şi captura sa, Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh), se îndreaptă spre Red Rock, unde Ruth, cunoscut drept „Călăul“ prin părţile acestea, o va preda justiţiei pe Domergue. Pe drum, întâlnesc doi necunoscuţi maiorul Maquis Warren (Samuel L. Jackson), un fost membru al armatei de unionişti transformat într-un josnic vânător de recompense şi Chris Mannix (Walton Goggins), un renegat din sud care pretinde că este noul şerif al oraşului. Pierduţi în viscolul stârnit, Ruth, Domergue, Warren şi Mannix caută adăpost la popasul pentru trăsuri din cea mai apropiată trecătoare, condus de Minnie Haberdashery.

Ajunşi la popas, sunt întâmpinaţi nu de Minnie, ci de patru străini. Bob (Demian Bichir), cel care are grijă de adăpostul lui Minnie, plecată să îşi viziteze mama, îi are alături pe Oswaldo Mobray (Tim Roth), călăul din Red Rock, cowboy-ul Joe Gage (Michael Madsen) şi generalul Confederaţiei Sanford Smithers (Bruce Dern). Pe măsură ce vijelia cuprinde şi trecătoarea unde s-au adăpostit, cei opt călători încep să realizeze că este foarte posibil să nu mai ajungă deloc la Red Rock.

„Star Wars: Episode VII - The Force Awakens/ Războiul Stelelor: Trezirea Forţei“, la a cincea săptămână în cinematografele româneşti, a ajuns pe locul al treila în box office, cu încasări de 322.555 de lei şi 13.811 de spectatori. „Star Wars: Trezirea Forţei“, reprezintă al şaptelea film din faimoasa franciză epică ştiinţifico-fantastică creată de George Lucas, iar acţiunea se petrece la 30 de ani distanţă de evenimentele relatate în lungmetrajul „Războiul Stelelor: Întoarcerea lui Jedi“, lansat în 1983. Luke Skywalker, ultimul maestru Jedi, a dispărut, însă el trebuie neapărat să fie găsit pentru a salva galaxia de acţiunile maleficului Prim Ordin, organizaţia ce a înlocuit Imperiul Galactic. Prinţesa Leia, devenită general, îl trimite pe pilotul de vânătoare Poe Dameron într-o misiune specială, cu obiectivul de a-l găsi pe Luke Skywalker. El se va întâlni în această misiune cu tinerii Finn şi Rey. Din distribuţia celui de-al şaptelea episod al francizei, regizat de J.J. Abrams, fac parte atât actorii din distribuţia originală - Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill şi Peter Mayhew -, cât şi nou-veniţii Daisy Ridley, Adam Driver, Gwendoline Christie, Oscar Isaac şi Simon Pegg.

„Point Break/ La limită extremă“, de Ericson Core, inspirat din lungmetrajul omonim, lansat în 1991, cu Patrick Swayze şi Keanu Reeves în rolurile principale a adunat, pe locul patru, 316.957 de lei încasări şi 14.279 de spectatori români. Filmul spune povestea unui tânăr agent FBI care se infiltrează într-o echipă de surferi, pe care îi suspectează de fapte ilegale. Din distribuţia filmului fac parte Édgar Ramírez, Luke Bracey şi Ray Winstone.

La a doua săptămână în box office-ul românesc, comedia „Daddy’s Home/ Tata în război cu... tata“ a coborât de pe primul loc pe al cincilea, cu încasări de 252.332 de lei şi 13.425 de spectatori. Filmul spune povestea DJ-ului de radio Brad Whitaker, care încearcă să câştige dragostea copiilor săi vitregi şi să-i facă pe aceştia să-i spună „tată“, însă planul său este dat peste cap atunci când părintele biologic îşi face apariţia, potrivit imdb.com, citat de Mediafax.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările