Filmul „The Devil All The Time“, cu Sebastian Stan, se lansează pe Netflix

Filmul „The Devil All The Time“, cu Sebastian Stan, se lansează pe Netflix

Foto: Netflix

Filmul este regizat de Antonio Campos şi are o distribuţie plină de staruri, precum Tom Holland, Robert Pattinson şi Sebastian Stan.

Ştiri pe aceeaşi temă

În Knockemstiff, Ohio, şi în pădurile din împrejurimi, personaje sinistre - un predicator infam (Robert Pattinson), un cuplu neobişnuit (Jason Clarke şi Riley Keough) şi un şerif corupt (Sebastian Stan) - converg în jurul tânărului Arvin Russell (Tom Holland) în timp ce se luptă cu forţele malefice care îl ameninţă pe el şi pe familia sa.

Cu acţiunea plasată în perioada dintre cel de-al Doilea Război Mondial şi războiul din Vietnam, „The Devil All The Time”/ „Întotdeauna Diavolul” regizat de Antonio Campos creează un peisaj seducător şi îngrozitor, care îi determină pe cei drepţi să lupte împotriva celor corupţi.

Din distribuţie fac parte şi Bill Skarsgård, Mia Wasikowska, Harry Melling şi Haley Bennett, iar această poveste este bazată pe romanul premiat scris de Donald Ray Pollock.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: