Filmul „Ocean’s 8“, cu Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway şi Rihanna, lider de box office pentru al doilea weekend la rând VIDEO

Filmul „Ocean’s 8“, cu Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway şi Rihanna, lider de box office pentru al doilea weekend la rând VIDEO

„Ocean's 8“ a avut premiera în România pe 22 iunie FOTO Cinemagia

„Ocean’s 8: Jaf cu clasă“, care le aduce în rolurile principale pe Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, Sarah Paulson şi Awkwafina, a ocupat primul loc în box office-ul românesc şi în cel de-al doilea weekend de la lansare.

După ce a debutat pe primul loc în box office-ul românesc pe 22 iunie, filmul de acţiune „Ocean's 8: Jaf cu clasă“, regizat de Gary Ross ;i o distribuţie de excepţie, a avut weekend-ul trecut încasări de aproape 500.000 de lei  şi 23.000 de spectatori, ajungând de la premieră până în prezent la un total de 1,8 milioane de lei şi 88.000 de spectatori.
 
Sinopsis
 
Cinci ani, opt luni, 12 zile… şi timpul trece în continuare. Atât de mult a trecut de când Debbie Ocean (Sandra Bullock) proiectează cel mai mare jaf din viaţa ei. Pentru asta are nevoie de o echipă de profesioniste în domeniu, începând cu partenera ei de încredere Lou Miller (Cate Blanchett). Împreună recrutează specialistele: bijutierul Amita, hoaţa de buzunare Constance, experta în garduri Tammy, hacker-iţa Nine Ball şi designerul vestimentar Rose.  
 
Ţinta este un superb colier din diamante în valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actriţa Daphne Kluger (Anne Hathaway) care va fi starul celui mai mare eveniment al anului – Gala Met. 

Planul este perfect, însă totul trebuie să decurgă fără nicio abatere dacă echipa vrea să pună mâna pe diamante. Totul se face la vedere.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: