Filmul horror „Trăind printre demoni 2“ a fost scos din mai multe cinematografe din Franţa: Publicul manifesta un comportament agresiv

Filmul horror „Trăind printre demoni 2“ a fost scos din mai multe cinematografe din Franţa: Publicul manifesta un comportament agresiv

„The Conjuring 2“ a fost scos din programul mai multor cinematografe din Franţa FOTO Cinemagia

Filmul „Trăind printre demoni 2/ The Conjuring 2“ a fost anulat din programele celor mai multe cinematografe din Franţa, din cauza comportamentului publicului, în rândul căruia au apărut altercaţii şi încăierări în timpul ecranizării, potrivit News.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit „Le Parisien“, cele mai multe dintre cele 262 de cinematografe franceze care au plănuit să ecranizeze filmul l-au anulat din program, scrie The Guardian. O parte dintre cinematografe a scos filmul din program chiar în ziua lansării, pentru „siguranţa angajaţilor şi clienţilor“, după cum a motivat cinematograful Cyrano de Versailles, potrivit „20 Minutes“.
 
La cinematograful MK2 Bastille a avut loc o altercaţie care s-a transformat într-o încăierare, după ce un grup a deranjat alte persoane din sală „ţipând la cea mai mică mişcare“ de pe ecran. 
 
Unul dintre cele mai mari lanţuri cinematografice din Franţa, UGC, nu a rulat „Trăind printre demoni 2/ The Conjuring 2“, aceasta fiind o „alegere editorială“, pentru a reduce filmele de acest gen.
 
„Trăind printre demoni 2/ The Conjuring 2“ a înregistrat încasări de 213 milioane de lire sterline în toată lumea, până în prezent, apropiindu-se de încasările primului film „Trăind printre demoni/ The Conjuring“ – 246 de milioane de lire sterline.
 
„Annabelle“, un spin-off despre păpuşa care apare în primul film „Trăind printre demoni/ The Conjuring“,  cu încasări de 198 de milioane de lire sterline, a provocat, de asemenea, haos în rândul publicului. Mai multe cinematografe l-au scos din program din „motive de siguranţă“. Situaţii similare au fost înregistrate la ecranizări ale filmelor „Activitate paranormală/ Paranormal Activity“ şi „Sinister“.
 
În filmul „The Conjuring 2“, regizat de James Wan, actorii Vera Farmiga şi Patrick Wilson revin în rolurile soţilor Warren, care trebuie să investigheze unul dintre cele mai terifiante cazuri din profesia lor. Ei ajung în nordul Londrei pentru a ajuta patru copii şi pe mama lor, care locuiesc într-o casă bântuită de spirite malefice, potrivit cinemagia.ro.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările