Filmul „Goosebumps: Îţi facem părul măciucă“ a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american VIDEO

Filmul „Goosebumps: Îţi facem părul măciucă“ a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american VIDEO

Jack Black se luptă cu creaturi făcute celebre în cărţi FOTO cinemagia.ro

Filmul „Goosebumps: Îţi facem părul măciucă/ Goosebumps“, care îl are în distribuţie pe actorul de comedie Jack Black, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 23,5 milioane de dolari de vineri până duminică, informează site-ul leblogtvnews.com, citat de Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

Regizat de Rob Letterman, cu un buget de producţie de circa 60 milioane de dolari, filmul spune povestea unui adolescent care descoperă că tatăl frumoasei sale vecine din nou orăşel în care tocmai se mutase este de fapt un scriitor celebru de romane ştiinţifico-fantastice, R.L. Stine, adulat datorită seriei sale „Goosebumps“.

În curând, tânărul îşi explică şi comportamentul extrem de bizar al scriitorului: monştrii care i-au făcut celebre cărţile sunt reali, iar romancierul îşi protejează cititorii ţinându-i ferecaţi în volumele sale, informează site-ul cinemagia.ro.

Filmul „Marţianul/ The Martian“, regizat de Ridley Scott şi avându-l ca protagonist pe actorul Matt Damon, a pierdut poziţia de lider pe care a ocupat-o timp de două săptămâni şi a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 21,5 milioane de dolari de vinei până duminică. În timpul unei misiuni cu echipaj uman pe Marte, astronautul Mark Watney (Matt Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice. Însă Watney supravieţuieşte urgiei şi descoperă că a fost lăsat singur pe ostila planetă. Cu provizii insuficiente, este nevoit să-şi folosească la maximum ingeniozitatea, inteligenţa şi forţa interioară pentru a rămâne în viaţă şi a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ. La milioane de kilometri distanţă, NASA şi o echipă internaţională de oameni de ştiinţă caută fără încetare soluţia prin care să îl aducă pe „marţian“ acasă, în vreme ce colegii săi de echipă pun şi ei la cale o misiune îndrăzneaţă, dacă nu imposibilă, de salvare. Pe măsură ce aceste poveşti, mostre incredibile de curaj, se desfăşoară, voci din lumea întreagă se unesc pentru a încuraja revenirea acasă, în siguranţă, a lui Watney.

Thrillerul de spionaj „Bridge of Spies“, regizat de Steven Spielberg, a debutat pe locul al treilea, cu încasări de 15,3 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul, cu Tom Hanks în rolul principal şi având la bază un scenariu scris de fraţii Ethan şi Joel Coen, a avut un buget de producţie de 40 de milioane de dolari şi este considerat unul dintre candidaţii la premiile Oscar din 2016. Podul la care se face referire titlul filmului este unul real, ce face legătura între periferia fostului Berlin de Vest şi centrul localităţii Postdam, aflat anterior sub controlul Germaniei de Est. A primit numele de „pod al spionilor“ în anii 1960, atunci când serviciile secrete ale sovieticilor şi cele ale americanilor făceau schimburi de prizonieri în acel loc, precizează cinemagia.ro.

Filmul horror „Crimson Peak“, regizat de Guillermo del Toro, a debutat pe locul al patrulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 12,8 milioane de dolari. „Crimson Peak“ este o poveste romantică gotică născută din imaginaţia inegalabilă a regizorului Guillermo del Toro, în care protagonişti sunt Tom Hiddleston, Jessica Chastain, Mia Wasikowska şi Charlie Hunnam.

Filmul de animaţie „Hotel Transylvania 2“, regizat de Genndy Tartakovsky, s-a situat pe locul al cincilea, cu încasări de 12,2 milioane de dolari, de vineri până duminică. Filmul „Hotel Transylvania 2“, ale cărui personaje au voci asigurate de actori celebri precum Adam Sandler, Andy Samber şi Selena Gomez, prezintă povestea vampirului Dracula şi a grupului său de prieteni, care încearcă din toate puterile să trezească partea de „monstru“ din nepotul său, ce este jumătate om jumătate vampir.

Filmul „Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri/ Pan“, o reinventare a poveştii lui Peter Pan, a pierdut trei poziţii şi a coborât pe locul al şaselea în box office-ul nord-american, cu încasări de 5,8 milioane de dolari - aproximativ o zecime din bugetul de producţie alocat de studiourile Warner Bros. pentru realizarea acestui blockbuster fantasy. Regizat de Joe Wright şi avându-i în rolurile principale pe Hugh Jackman - care joacă un rol negativ -, Garrett Hedlund şi Rooney Mara, pelicula se inspiră din celebrul roman al lui J.M. Barrie, dar reinventează biografia micului Peter Pan, plasând-o în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Comedia „Internul/ The Intern“, în care actorul Robert De Niro interpretează rolul lui Bob, un septuagenar văduv care ajunge să lucreze pentru un site de modă, înfiinţat şi condus de Jules Ostin, o femeie de afaceri de mare succes, interpretată de Anne Hathaway, a coborât tot trei poziţii şi a ajuns pe locul al şaptelea, cu încasări de 5,4 milioane de dolari.

Lungmetrajul „Sicario: Asasinul/ Sicario“, regizat de Denis Villeneuve, a coborât trei locuri, până pe poziţia a opta, cu încasări de 4,5 milioane de dolari. Filmul este un thriller tulburător despre traficul de droguri, crimele şi teroarea aflate la ordinea zilei la graniţa SUA cu Mexic, cu Benicio del Toro, Josh Brolin şi Emily Blunt în rolurile principale.

Filmul „Woodlawn“, inspirat din universul fotbalului american, a debutat pe locul al nouălea, cu încasări de 4,1 milioane de dolari. Pelicula prezintă povestea unui licean talentat, care trebuie să găsească un echilibru între credinţă şi pasiunea pentru sport, pentru a reuşi să surmonteze tensiunile rasiale cu care se confruntă pe teren şi în afara acestuia.

Lungmetrajul „Labirintul: Încercările focului/ Maze Runner: The Scorch Trials“, regizat de Wes Ball, s-a situat pe locul al zecelea, cu încasări de 2,7 milioane de dolari. Filmul „Labirintul. Încercările focului“ este cel de-al doilea opus din franciza „Maze Runner“, care are la bază o serie de romane SF extrem de populare în rândul adolescenţilor şi prezintă aventurile unui grup de tineri, ale căror amintiri sunt şterse, în timp ce încearcă să scape dintr-un univers distopic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: