Filmul „Furios şi iute 8“ s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc

Filmul „Furios şi iute 8“ s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc

Vin Diesel îl interpretează pe Dom, în al optulea film al seriei FOTO cinemagia.ro

Filmul „Furios şi iute 8/ The Fate of the Furious“, cu Vin Diesel şi Charlize Theron în rolurile principale, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 1.542.760 de lei, informează News.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Al optulea lungmetraj din franciza „Furios şi iute“ a fost vizionat, în al doilea weekend de la lansare, de 77.819 de spectatori, potrivit Cinemagia.

Acţiunea filmului are în centrul ei o femeie misterioasă, Chiper, interpretată de actriţa sud-africană Charlize Theron, care îl convinge pe Dom, personajul jucat de Vin Diesel, să se alăture lumii interlope. 

Întreaga echipă de colaboratori ai lui Dom este nevoită să intervină pentru a opri un anarhist care vrea ca lumea întreagă să fie cuprinsă de haos. 

Animaţia „The Boss Baby: Cine-i şef acasă?“ s-a menţinut, de asemenea, pe locul al doilea în box office, după ce a fost vizionată, în al treilea weekend de la premiera românească, de 23.697 de spectatori şi a încasat 474.781 de lei.

Comedia „Jaf cu stil/ Going in style“, cu Morgan Freeman şi Michael Caine în distribuţie, se află pe poziţia a treia în clasament, cu încasări de 351.331 de lei şi 17.096 de spectatori.

Lungmetrajul „Obsesia trecutului/ Unforgettable“, regizat de Denise Di Novi, cu Katherine Heigl şi Rosario Dawson în rolurile principale, a debutat pe poziţia a patra în clasamentul românesc, după ce a generat încasări de 245.218 de lei şi a fost vizionat de 12.700 de spectatori.

Filmul spune povestea Tessei Connover, o femeie ambiţioasă, recent divorţată, care încearcă să se împace cu ideea că fostul ei soţ şi-a refăcut viaţa.

Filmul de animaţie „Bărzoiul Richard/ Richard the Storck“ a debutat pe locul al cincilea în box office-ul românesc, cu încasări de 220.688 de lei şi 12.226 spectatori.

O altă animaţie, „Ştrumpfii: Satul pierdut/ Smurfs: The Lost Village“, regizată de Kelly Asbury, pentru care Demi Lovato, Mandy Patinkin şi Rainn Wilson şi-au împrumutat vocile, a coborât pe locul al şasele în box office-ul românesc, după ce, în al cincilea weekend de la premieră, a generat încasări de 204.062 de lei şi a fost vizionată de 10.740 de spectatori.

Lungmetrajul „Frumoasa şi bestia/ Beauty and the Beast“, regizat de Bill Condon, se află pe poziţia a şaptea în top, după ce a generat încasări de 113.895 de lei. Cel mai recent remake live action al animaţiei „Frumoasa şi Bestia“ prezintă primul personaj gay şi prima scenă de dragoste din istoria grupului Disney. Din distribuţie fac parte Emma Watson, Josh Gad, Luke Evans, Dan Stevens, Ewan McGregor, Gugu Mbatha-Raw, Kevin Kline şi Stanley Tucci.

Filmul „Ghost in the Shell“, o adaptare a animaţiei japoneze omonime lansate în 1995, a coborât pe poziţia a opta în clasament, cu încasări de 94.319 de lei şi 3.846 de spectatori. Scarlett Johansson interpretează rolul maiorului Motoko Kusanagi, a cărui misiune constă în distrugerea unei societăţi secrete care controlează spiritele.

Comedia de acţiune „Chips: Poliţişti de belea/ Chips“, cu Michael Peña în rol principal, se află pe locul al nouălea în clasament, cu încasări de 69.171 de lei şi 3.333 de spectatori.

Producţia horror „Fugi!/ Get out“, regizată de Jordan Peele, se află pe locul al zecelea în box office-ul românesc, după ce a încasat 42.818 de lei şi a fost urmărit de 2.032 de spectatori. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: