Filmul „Doctor Strange“, cu Benedict Cumberbatch, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc VIDEO

Filmul „Doctor Strange“, cu Benedict Cumberbatch, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc VIDEO

Benedict Cumberbatch îl interprează pe neurochirurg Stephen Strange care se transformă într-un veritabil erou FOTO cinemagia.ro

Filmul „Doctor Strange“, regizat de Scott Derrickson, cu Benedict Cumberbatch în rolul principal, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc, generând încasări de 1.212.163 de lei în al doilea weekend de la lansare, arată News.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atunci când strălucitul, dar egocentricul neurochirurg Stephen Strange îşi pierde abilitatea de a opera în urma unui accident, un viitor sumbru pare să-i fie destinat. Dar o întâlnire providenţială cu Cea Antică, vrăjitoarea supremă, retrasă în sihăstrie pe culmile din Himalaya, i-ar putea deschide lui Strange calea către secretele magiei, potrivit cinemagia.ro. 

Fiind distribuit de Forum Film, nu se cunoaşte cifra spectatorilor, compania hotărând în urmă cu mai multe săptămâni să raporteze doar încasările.

Animaţia „Trolii/ Trolls“, o comedie despre căutarea fericirii şi până unde sunt unii dispuşi să meargă pentru a o obţine, s-a menţinut, în al doilea weekend de la lansare, pe locul al doilea în box office-ul românesc, cu încasări de 891.549 de lei şi 47.357 de spectatori. Vocile personajelor principale sunt asigurate de Zooey Deschanel, Justin Timberlake, John Cleese, Jeffrey Tambor, Gwen Stefani şi Anna Kendrick.

Filmul SF „Primul Contact/ Arrival“, regizat de canadian Denis Villeneuve, a debutat pe poziţia a treia în clasamentul românesc, cu încasări de 516.989 de lei şi 26.263 de spectatori. Lungmetraj prezintă activitatea unei experte în lingvistică, solicitată de autorităţi pentru a încerca să comunice cu un grup de forme de viaţă extraterestre care au ajuns pe Terra şi ale căror intenţii nu sunt cunoscute.

Lungmetrajul „The Accountant: Cifre periculoase“, cu Ben Affleck în rolul principal, a coborât, în a treia săptămână de la lansare, pe locul al patrulea în box office, cu încasări de 233.617 lei şi 11.181 de spectatori.

Filmul „Fără armă în linia întâi/ Hacksaw Ridge“, regizat de Mel Gibson, a coborât pe locul al cincilea în clasament, cu încasări de 231.866 de lei, fiind vizionat de 11.624 de spectatori. Acest lungmetraj spune povestea contestatarului adventist Desmond Doss, care a refuzat să ucidă sau să poarte arme datorită convingerilor sale religioase, dar a servit ca medic, alături de americanii care au luptat împotriva japonezilor în Pacific.

Thrillerul „Inferno“, regizat de Ron Howard, cu Tom Hanks, Felicity Jones şi Ana Ularu în distribuţie, a coborât, după a cincea săptămână de la lansare, pe locul al şaselea în box office-ul românesc, cu încasări de 137.603 lei, după ce a fost vizionat de 6.665 de spectatori.

„Florence/ Florence Foster Jenkins“, regizat de Stephen Frears, cu Meryl Streep, Hugh Grant şi Rebecca Ferguson în distribuţie, a debutat pe locul al şaptelea în top, cu încasări de 130.250 de lei şi 6.598 de spectatori. Filmul prezintă povestea adevărată a unei moştenitoare americane excentrice, al cărei scop în viaţă este acela de a deveni o soprană celebră. 

Thrillerul cu accente supranaturale „Intrusul/ Shut In“, produs de EuropaCorp, cu actriţa Naomi Watts în rolul principal, a debutat pe poziţia a opta în clasament, după ce a generat încasări de 125.499 de lei şi 6.961 de spectatori.

Comedia românească „Două lozuri“, de Paul Negoescu, care a primit o menţiune specială la Festivalul de Film de la Zürich 2016, se clasează, în a şasea săptămână de la lansarea în cinematografe, pe locul al nouălea în box office-ul românesc, cu încasări de 93.442 de lei, fiind vizionat de 4.386 de spectatori.

Filmul „Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată!/ Jack Reacher: Never Go Back“, cu Tom Cruise în rol principal, a coborât pe locul al zecelea în clasamentul românesc, cu încasări de 92.584 de lei şi 4.541 de spectatori.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările