Filmul în care Alexandra Dinu joacă alături de Adrien Brody, Antonio Banderas şi John Malkovich ajunge şi în România. Când are loc premiera VIDEO

Filmul în care Alexandra Dinu joacă alături de Adrien Brody, Antonio Banderas şi John Malkovich ajunge şi în România. Când are loc premiera VIDEO

Alexandra Dinu va juca alături de Antonio Banderas, Adrien Broody şi John Malkovich FOTO Facebook

Filmul „Capcană Mortală/Bullet Head“, în care actriţa Alexandra Dinu deţine rolul principal feminin şi joacă alături de celebrii Adrien Brody, John Malkovich şi Antonio Banderas, va avea premiera în Statele Unite vineri, 8 decembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

În România, filmul „Capcană mortală/Bullet Head“ va intra a în cinematografe pe 5 ianuarie, potrivit Cinemagia.

Alexandra Dinu (36 de ani) este singurul nume feminin din distribuţia filmului, regizat de Paul Solet. În noua producţie, Antonio Banderas, John Malkovich şi Adrien Brody joacă rolurile unor criminali căutaţi de poliţie, care rămân captivi într-un depozit, unde luptă pentru supravieţuire sub atacul unui câine agresiv pe nume DeNiro.

Deoarece tratează o poveste de dragoste, în scenariul filmului este inclusă şi o scenă de sărut între româncă şi Adrien Brody, despre care Alexandra a povestit: „Am avut timp să discutăm, să vorbim despre rol, chiar să ne cunoaştem cu câteva zile înainte, iar pe set totul a decurs foarte bine“, menţionează actriţa.

„Adrien e un suflet frumos, o persoană specială. Mi-a placut la nivel uman foarte mult. Îl admiram ca şi actor înainte de a juca împreună, însă m-am bucurat să-l descopăr ca om. E profund, un artist în adevăratul sens al cuvântului“, a declarat Alexandra Dinu cu privire la colaborarea cu actorul premiat cu Oscar, Adrien Broody, într-un interviu pentru revista Elle. 
Alexandra Dinu FOTO Cinemagia

Alexandra Dinu a debutat ca actriţă în Statele Unite ale Americii anul trecut, odată cu premiera filmului „The Serpent’s Gift“, regizat de cineastul italian Roberto Leoni, în care românca interpretează rolul principal. În vara anului trecut, românca a obţinut un rol în thriller-ul „Final Score“, o dramă inspirată din universul fotbalului profesionist, regizată de Scott Mann, în care actriţa joacă alături de fostul agent 007 Pierce Brosnan şi Dave Bautista.

Alexandra Dinu se poate lăuda cu mai bine de zece ani de activitate profesională în lumea filmului italian, timp în care a avut roluri în producţii de succes în industria cinematografică italiană, precum „Capri“, „L’Isola“, „Rosso San Valentino“ şi „La Farfalla Granata“.
 
 
„Nu am plecat în America în căutarea rolului vieţii“
 
De asemenea, Alexandra a vorbit şi despre decizia de a se muta in Statele Unite: „Căutam, într-un mod sau altul, o renaştere. Acest lucru se întâmpla după o perioadă foarte grea. Fiul meu, Mario, suferise două operaţii la inimă, timp în care i-am acordat toată atenţia. Au fost doi ani în care am anulat tot, practic m-am anulat pe mine, iar la finalul lor m-am regăsit foarte obosită şi confuză. Oricum, eu am fost întodeauna adepta schimbărilor şi orice schimbare este o evoluţie pentru mine. Nu am plecat în America în căutarea rolului vieţii. Acesta poate veni de oriunde acum pentru că nu mai există graniţe în cinematografie. America este, pur şi simplu, doar o nouă etapă din viaţa mea“. 
 

Rolul din „Final Score“, cel mai greu de până acum

Actriţa a mai spus că cel mai dificil rol din carieră i s-a părut cel din thriller-ul „Final Score“, în care joacă alături de Dave Bautista şi Pierce Brosnan şi care va avea premiera în anul 2018. 
 
„Personajul meu din acest film este total diferit de tot ceea ce am jucat până acum: face parte dintr-un grup de criminali, este o persoană crudă şi violentă, iar pentru a intra în pielea personajului am învăţat tehnici de luptă Krav Maga vreme de trei luni. Am filmat o lună la Londra, iar filmările în sine au fost foarte solicitante fizic şi psihic, s-a filmat doar noaptea. În acea perioada, noaptea devenise zi, iar ziua noapte, fapt ce a avut un impact puternic asupra mea. Acest rol m-a marcat mai mult decât tot ce am jucat până acum.“
 
citeste totul despre: