Filmele de animaţie „Ştrumpfii 2“ şi „Stă să plouă cu chiftele 2“ se distribuie împreună cu ziarul „Adevărul“

Filmele
de animaţie „Ştrumpfii 2“ şi „Stă să plouă cu chiftele 2“ se distribuie
împreună cu ziarul „Adevărul“

Filmele de animaţie „Strumpfii 2“ şi „Stă să plouă cu chiftele 2“ se distribuie împreună cu ziarul „Adevărul“

Filmele de animaţie „Ştrumpfii 2“ şi „Stă să plouă cu chiftele 2“, dublate în limba română, se distribuie împreună cu ziarul „Adevărul“, pe 3 şi pe 10 august, la preţul special de 5,99 lei (ziar + DVD).

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmul „Ştrumpfii 2“ a fost descris de către Francine Brokaw, de la familychoiceawards.com, drept „un film amuzant, de care se pot bucura atât copiii, cât şi părinţii“.

Vrăjitorul cel rău, Gargamel, creează nişte fiinţe care seamănă cu ştrumpfii, dar care sunt rele şi se numesc Obraznicii. El speră ca acestea să-l ajute să obţină controlul asupra poţiunii magice a ştrumpfilor. Cu toate acestea, el descoperă că are nevoie de ajutorul Ştrumpfiţei, care ştie secretul transformării Obraznicilor în ştrumpfi adevăraţi. Dar când Gargamel şi Obraznicii o răpesc pe Ştrumpfiţă şi o duc la Paris, Papa Ştrumpf, Ţâfnosul şi Ştrumpful cel Vanitos se reunesc cu prietenii lor, Patrick şi Grace Winslow, să o salveze.


Animaţia „Stă să plouă cu chiftele 2“ este „o fascinantă şi ingenioasă comedie pentru întreaga familie“, potrivit lui Scott Mantz, de la „Access Hollywood“.

Flint Lockwood era convins că omenirea e salvată atunci când îşi distrusese propria invenţie - maşinăria care transformă apa în mâncare, provocând ploi cu chiftele şi tornade de spaghetti. Curând, însă, Flint descoperă că maşinăria e încă funcţională şi produce nişte creaturi mutante, o combinaţie între animale şi alimente. Însoţit de prietenii săi, el porneşte într-o aventură periculoasă, pentru a salva omenirea - din nou.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările