Filmele verii 2017: care sunt cele mai tari blockbustere pe care le puteţi vedea

Filmele verii 2017: care sunt cele mai tari blockbustere pe care le puteţi vedea

Cele mai noi părţi din filmele „Transformers“ şi „Omul-Paianjen“ reprezintă două filme de văzut în această vară FOTO Colaj Adevărul

Vara lui 2017 rezervă un program cinematografic plin de surprize şi de filme care merită văzute. De la francize cunoscute, la animaţii şi continuări de succes, filmele verii 2017 reprezintă un punct fierbinte al acestui sezon. „Adevărul“ vă propune o listă cu lungmetrajele pe care trebuie să le vedeţi.

„Baywatch“ (Premiera în România 02.06.2017)

Scenariul îl are în centru pe un foarte strict şi dedicat salvamar (Dwayne Johnson), care este nevoit să facă echipă cu un mai tânăr şi nonconformist coleg (Zac Efron) pentru a-şi salva plaja de la dezastrul ecologic la care o condamnă un magnat al petrolului.

„Wonder Woman“ (Premiera în România 02.06.2017)

Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana (Gal Gadot) a fost prinţesa din Amazon, crescută într-un paradis izolat şi antrenată pentru a fi invincibilă în luptă. În momentul în care un pilot american se prăbuşeşte pe ţărmul insulei sale şi o avertizează că urmează să izbucnească un război care va zdruncina lumea, Diana decide să renunţe la liniştea căminului său, convinsă că intervenţia ei poate opri ameninţarea. Luptând alături de omenire într-un război menit să oprească toate războaiele, Diana îşi va descoperi marile puteri şi adevăratul său destin. Gal Gadot revine în rolul super-eroinei DC Comics alături de Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen şi Elena Anaya. „Wonder Woman“ va putea fi urmărit şi în IMAX.

„Mumia“ (Premiera în România 09.06.2017)

Protagonistul filmului este un membru al trupelor speciale ale Marinei Militare a SUA, Tyler Colt. Misiunea sa, aceea de eliminare a unui grup terorist ascuns într-un buncăr, îl poartă în deşertul irakian. Pătrunde astfel într-un loc magic, unde puternice şi misterioase forţe îi întorc pe militari unul împotriva celuilalt. Tyler este singurul care scapă cu viaţă. Pătrunzând tot mai adânc în străvechiul şi misteriosul mormânt ce a fost luat drept buncăr, acesta descoperă un sarcofag negru de fier, marcat cu simboluri egiptene precum Ankh (simbolul vieţii veşnice) şi Ochiul lui Horus. Aici, Tyler este mânat de forţe magice să deschidă sarcofagul. Însă în momentul în care introduce mâna în interiorul acestuia, este pe loc marcat cu un simbol în formă de stea. De aici înainte, mintea îi este blestemată cu viziuni ale lui Ashurbanipal, Regele Asiriei. Din distribuţie fac parte Tom Cruise, Sofia Boutella, Russell Crowe, Javier Botet şi Annabelle Wallis.

„Maşini 3“ (Premiera în România 16.06.2017)

De această dată îl vedem pe erou ieşit din lumina reflectoarelor după ce este învins în curse de adversari mai rapizi. Ajutat de Mater şi Sally, Lighting vrea să se întoarcă pe pistă şi să-l înfrunte pe noul star al curselor, Jackson Storm. Din distribuţie fac parte Jason Pace, Jose Premole, Owen Wilson.

„O noapte nebună, nebună“ (Premiera în România 16.06.2017)

O gaşcă de prietene se reunesc în Miami după zece ani de la absolvirea colegiului, hotărâte să marcheze momentul cu o distracţie de pomină. Şi iese mai de pomină decât se aşteptau! Ieşirea în club, scăldată cu alcool din belşug, se transformă într-o experienţă sinistro-amuzantă atunci când vizita unui stripper se încheie fatal. Situaţia se agravează direct proporţional cu cantitatea de droguri ingerată, iar rezultatul este o nebunie totală, ce garantează hohote în avalanşă! Scarlett Johansson, Zoë Kravitz, Kate McKinnon, Jillian Bell şi Ilana Glazer vin pe marele ecran să ne încânte în această comedie.

„Transformers: Ultimul cavaler“ (Premiera în România 23.06.2017)

„Transformers: Ultimul cavaler“ zdruncină din temelii universul francizei şi redefineşte ceea ce înseamnă să fii erou. Oamenii sunt în război cu Transformerii şi Optimus Prime a dispărut. Cheia salvării viitorului nostru e adânc îngropată în secretele trecutului, în istoria neştiută a Transformerilor pe Pământ. Cei pe umerii cărora cade uriaşa misiune de a salva lumea noastră formează o alianţă căreia nu i se dau prea multe şanse: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, un lord britanic (Sir Anthony Hopkins), şi o profesoară de la Oxford (Laura Haddock). În viaţa oricui vine un moment când suntem chemaţi să facem un gest eroic. În „Transformers: Ultimul cavaler“, cei vânaţi sunt cei care vor deveni eroi. Eroii vor deveni duşmani diabolici. O singură lumea va putea supravieţui - va fi, oare, lumea noastră, sau lumea lor va învinge?

„Sunt un mic ticălos 3“ (Premiera în România 30.06.2017)

Echipa care ne-a adus pe marile ecrane „Sunt un mic ticălos“, precum şi două din cele mai de succes animaţiii din 2013 şi 2015, „Sunt un mic ticălos 2“ şi „Minionii“, se întoarce pentru a continua aventurile lui Gru, Lucy, şi a adorabilelor lor fiice, Margo, Edith şi Agnes, alături, bineînţeles de simpaticii Minioni.

Steve Carell le dă voce gemenilor Gru şi Dru, Kristen Wiig, soţiei lui, Lucy, iar Trey Parker este vocea din spatele celui mai redutabil inamic pe care Gru va fi nevoit să-l înfrunte, Balthazar Bratt, un fost copil-vedetă încremenit în anii ’80, când a cunoscut o fulgerătoare ascensiune, apoi decădere ca protagonist a unui serial TV care a fost anulat brusc.

„Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă“ (Premiera în România 07.07.2017)

Încântat de experienţa alături de „Avengers/Răzbunătorii“, Peter Parker (Tom Holland) revine acasă şi încearcă să-şi urmeze rutina zilnică. Însă, deşi viaţa de licean şi cea de acasă, alături de mătuşa May (Marisa Tomei), par cele ale unui adolescent obişnuit, cu ajutorul mentorului său, Tony Stark (Robert Downey, Jr.), Peter descoperă ce puteri atipice are şi cum le poate folosi. Dar oare se poate pune cu noul ticălos, Vulturul (Michael Keaton)? Producţia este regizată de Jon Watts, după un scenariu bazat pe Marvel Comic Book a lui Stan Lee şi Steve Ditko.

„Planeta Maimuţelor: Războiul“ (Premiera în România 14.07.2017)

O naţiune de primate extrem de evoluate genetic, condusă de Caesar, intră într-un amplu conflict armat cu oamenii. Judy Greer, Woody Harrelson, Andy Serkis, Steve Zahn şi Ty Olsson fac parte din distribuţie.

„Valerian şi oraşul celor o mie de planete“ (Premiera în România 21.07.2017)

„Valerian şi oraşul celor o mie de planete“ este noul film de aventuri SF al lui Luc Besson, legendarul regizor al unor filme care au făcut istorie, precum „Leon“, „Al cincilea element“, sau „Lucy“, şi se bazează pe seria de benzi desenate-cult cu acelaşi nume, care au inspirat o generaţie de artişti, scriitori şi cineaşti.

În secolul 28, Valerian (Dane DeHaan) şi Laureline (Cara Delevingne), formează o echipă pentru operaţiuni speciale, însărcinată cu menţinerea ordinii în teritoriile locuite de oameni. Cei doi sunt trimişi de Ministerul Apărării într-o misiune în uimitorul oraş Alpha, o metropolă care e în expansiune continuă, şi unde specii din toate colţurile universului şi-au dat întâlnire pentru a împărtăşi cu ceilalţi cunoştinţele, informaţiile şi cultura. În centrul metropolei, însă, şi-a făcut loc o forţă întunecată şi misterioasă care ameninţă existenţa paşnică a Oraşului celor o mie de planete, iar Valerian şi Laureline trebuie să pornească într-o cursă contracronometru pentru a identifica şi anihila ameninţarea, şi pentru a proteja, astfel, Alpha, dar şi viitorul Universului.

„Dunkirk“ (Premiera în România 21.07.2017)

Povestea filmului „Dunkirk“ surprinde trupele britanice şi ale aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat. Filmul reuneşte o distribuţie impresionantă din care fac parte actorii Tom Hardy („Mad Max: Drumul furiei“), Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy şi debutantul Fionn Whitehead. Filmul este produs de Christopher Nolan şi Emma Thomas, iar Jake Myers este producător executiv.

„The Dark Tower“ (Premiera în România 04.08.2017)

O nouă dimensiune a imaginaţiei ni se deschide odată cu lansarea aventurii SF „The Dark Tower“ - prima ecranizare a operei omonime semnate de celebrul scriitor Stephen King. Captiv într-un peisaj deşertic dintr-un dezolant univers paralel, ultimul pistolar, Roland Deschain (Idris Elba), duce o nesfârşită luptă cu Walter O’Dim alias „Omul în negru“ (Matthew McConaughey). Acesta urmăreşte să distrugă Turnul întunecat, elementul-cheie care menţine Universul laolaltă, iar singurul care-l poate împiedica este Roland. Binele şi răul se înfruntă pentru ultima dată, într-o confruntare de al cărei deznodământ depinde soarta întregii lumi. Regia filmului îi aparţine lui Nikolaj Arcel, iar scenariul este realizat de acesta si Akiva Goldsman, Jeff Pinkner şi Anders Thomas Jensen, după romanele lui Stephen King.

„Annabelle: Creation“ (Premiera în România 18.08.2017)

„Annabelle: Creation“ este un film horror regizat de David F. Sandenberg, după un scenariu de Gary Dauberman. Lungmetrajul este un prequel al filmului „Annabelle“ din 2014 şi al patra parte a francizei „The Conjuring“. „Annabelle: Creation“ spune povestea din spatele originii maleficei păpuşi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările