„FAST 9“ şi-a amânat data de lansare cu un an din cauza coronavirusului

„FAST 9“ şi-a amânat data de lansare cu un an din cauza coronavirusului

foto cinemagia.ro

Fanii celebrei serii Fast and Furious trebuie să mai aştepte un an până la lansarea oficială a noului film, din cauza coronavirusului Covid-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Universal Studios a decis să amâne lansarea filmului FAST 9 din cauza răspândirii rapide a noului coronavirus care a afectat foarte mult şi industria cinematografică, relatează Hotnews.

Anunţul a fost făcut şi de Vin Diesel pe reţelele de social media.
 
”Simţim toată dragostea şi anticiparea pentru următorul capitol din saga noastră. De aceea e cu atât mai dificil să vă anunţăm că suntem nevoiţi să mutăm data lansării filmului. A devenit clar că nu va fi posibil pentru toţi fanii din lume să vadă filmul în luna mai”, a declarat Vin Diesel.
 
În acest moment cinematografele din ţările cele mai afectate de răspândirea virusului Covid-19 sunt închise. Italia, Coreea de Sud şi China au închis toate cinematografele şi alte spaţii comerciale pentru a preveni răspândirea coronavirusului, care deja a afectat un număr foarte mare de persoane într-un interval scurt de timp.
 
Cel de-al nouălea film al seriei Fast and Furious va fi lansat pe data de 2 aprilie 2021, în Statele Unite şi cel mai probabil şi la nivel global. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: