DVD-ul „Good Will Hunting“, filmul care i-a adus un Oscar lui Robin Williams, se distribuie împreună cu ziarul „Adevărul“

DVD-ul „Good Will Hunting“, filmul care i-a adus un Oscar lui Robin Williams, se distribuie împreună cu ziarul „Adevărul“

Robin Williams, alături de Matt Damon, în drama „Good Will Hunting“

Capodopera cinematografică „Good Will Hunting“, care i-a adus regretatului Robin Williams primul şi singurul premiu Oscar din cariera sa, va fi distibuită, pe suport DVD, împreună cu ziarul „Adevărul“ luni, 25 august, la preţul de 14,99 lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ziarul „Adevărul“ a pregătit un film care s-a bucurat de un succes răsunător, care s-ar putea rezuma în două statuete Oscar (Cel mai bun actor în rol secundarRobin Williams şi Cel mai bun scenariu original – Ben Affleck şi Matt Damon), un Glob de Aur (Cel mai bun scenariu – Ben Affleck şi Matt Damon), nouă nominalizări la Premiile Academiei Americane de Film, inclusiv la categoriile Cel mai bun film şi Cel mai bun regizor, şi patru nominalizări la Globul de Aur.

Filmul „Good Will Hunting“, pe suport DVD, va fi distribuit luni, 25 august, împreună cu ziarul „Adevărul“ la preţul de 14,99 lei.

Drama, care a avut premiera în 1997, a fost aplaudată de critici şi a fost un adevărat succes financiar, având încasări de peste 225 de milioane de dolari, bugetul producţiei fiind de doar 10 milioane de dolari. Tot atunci, Ben Affleck şi Matt Damon au dat lovitura, transformându-se din doi actori necunoscuţi din Boston în câştigători de Oscar. Şi totul datorită lui Robin Williams. „El (Robin Williams – n.r.) a făcut visul meu şi al lui Matt să devină realitate. Ce-i datorezi unui om care face acest lucru? Totul“, a declarat Affleck după moartea actorului american.

Will Hunting (Matt Damon) este un tânăr cu probleme. Poate pentru că nu s-a născut în cartierul potrivit, n-a avut parte de educaţia potrivită, de o viaţă decentă sau poate pentru că se aprinde repede la mânie şi îşi pierde capul. Aparent, nu-l deranjează faptul că e un simplu băiat de serviciu care spală coridoarele prestigioasei universităţi MIT. Dar e genul care nu refuză nicio provocare. Aşa se face că într-o zi, fără să-l vadă nimeni, rezolvă pe tablă o problemă pe care profesorul Lambeau o alesese ca să îşi pună în dificultate studenţii. Uluit de soluţia găsită şi de faptul că nimeni nu îndrăzneşte să o revendice, profesorul Lambeau se hotărăşte să îl găsească pe autor.

   

Will Hunting, băiatul care spală pe jos, e de fapt un geniu matematic şi, când îl descoperă, Lambeau refuză să-l lase să se irosească. Din păcate pentru Will, pe cât e de genial, pe atât e de încăpăţânat să rămână acolo unde consideră că îi e locul: alături de prietenii lui, într-o viaţă fără ambiţii şi în care multe se rezolvă cu pumnii, nu cu mintea. Mai mult, Will nu consideră ca ar avea ceva de demonstrat despre el însuşi, sau că ar merita ceva mai bun de la viaţă. În cele din urmă, Will acceptă să meargă la psiholog şi aşa îl întâlneşte pe doctorul Sean McGuire (Robin Williams), care are la rândul lui un trecut plin de cicatrici şi găseşte calea de a deschide carapacea în care Will îşi ascunsese geniul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările