Dragoş Buliga, regizorul „Las Fierbinţi“, premiat în SUA pentru un film cu Armand Assante în rol principal VIDEO

Dragoş Buliga, regizorul „Las Fierbinţi“, premiat în SUA pentru un film cu Armand Assante în rol principal VIDEO

Dragoş Buliga şi Armand Assante, cu trofeul Dracula Film Festival, primul premiu obţinut de filmul „The Wanderers“

Primul lungmetraj al lui Dragoş Buliga, „The Wanderers, Vânătorul de spirite“, a câştigat Marele Premiu la festivalul de film fantasy The Philip K. Dick din New York, informează News.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

„The Wanderers, Vânătorul de spirite“ a fost desemnat Best dramatic feature la The Philip K. Dick Film Festival şi a fost prezentat publicului american, sâmbătă, într-o proiecţie la care a participat Armand Assante, Dragoş Buliga şi o parte din echipa de producţie.
 
„The Wanderers, Vânătorul de spirite“, în regia lui Dragoş Buliga, cu actorul american Armand Assante în rol principal, este bazat pe un scenariu original semnat de Octav Gheorghe, fost publicitar care a colaborat cu Pro TV pentru serialele româneşti „Deschide ochii“ şi „Ai noştri“, dar şi pentru show-uri ca „Vocea României“ şi „Românii au talent“.
 
Filmul a câştigat deja două premii „Best feature“ la festivalurile Dracula Film Festival de la Braşov şi Unreal Film Festival din Memphis (SUA) şi face parte din selecţia oficială a festivalurilor Garden State Film Festival (New Jersey) şi Glasgow Film Festival (Scoţia).
 

„The Wanderers, Vânătorul de spirite“ este un proiect românesc independent, filmat în engleză, română, germană şi coreeană, realizat de către de Wanderers Inc., Frame Film şi That’s the Film, la care a lucrat o echipă de producători din România, UK, Franţa şi Spania. Filmările au avut loc în Sighişoara, Dofteana (jud. Bacău) şi Bucureşti.
 
Distribuţia îi include pe actorii români Raluca Aprodu, Răzvan Vasilescu, Oana Marcu, Claudiu Bleonţ, Alexandra Apetrei, Pali Vecsei, George Remeş şi Bogdan Nechifor, pe actorul israelian Lior Ashkenazi protagonistul filmului „Foxtrot“, care a câştigat Leul de argint la Festivalul de Film de la Veneţia 2017, şi pe actorii coreeni Bae Junghawa şi Sun Hojae, dar şi pe Branko Duric, actor şi muzician bosniac.
 
„The Wanderers, Vânătorul de spirite“ este povestea unui american, Louis (Armand Assante), cel mai faimos vânător de fantome şi vampiri din lume, care împreună cu un jurnalist, Robert (Lior Ashkenazi), ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase poveşti sângeroase petrecută în castelul Zalesky. Ghid le este o româncă care aspiră la meseria de jurnalist (Raluca Aprodu) şi care are în grijă şi o echipă de coreeni în căutarea unui subiect senzaţional pentru un reality show.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: